Prijateljski nogometni susret seniora i veterana Nedelišća

Između dviju prvenstvenih utakmica i za pripremu prije nadolazećih susreta dogovorena je prijateljska utakmica između seniorske i veteranske momčadi Nogometnog kluba Nedelišće. Utakmica će se odigrati dan uoči blagdana Svih svetih, u petak (31. listopada) na Sportsko-rekreacijskom centru Trate s početkom u 16:00 sati.

Termin za odigravanje ove utakmice otvorio se odustajanjem NK Archea-Čakovec od natjecanja u Međužupanijskoj nogometnoj ligi Čakovec-Varaždin, protiv koje je seniorska momčad trebala odmjeriti snage u sklopu 13. kola koje se za ostale klubove redovno igra u nedjelju (2. studenog). Tako su nogometaši Nedelišća nakon 12 utakmica bez poraza dobili zasluženu jednotjednu stanku od službenih utakmica koja će im zasigurno jako dobro doći, jer najveći izazovi tek dolaze. Naime, do kraja jesenskog dijela prvenstva preostala su još samo četiri kola, i to protiv svih momčadi, osim 5. Rudara, koje su poredane od 2. do 6. mjesta.

Veterani su prošlog ponedjeljka (20. listopada) odigrali službeno posljednje kolo, no pred njima je još zaostala utakmica 5. kola protiv Slobode iz Slakovca koja je na rasporedu u ponedjeljak (3. listopada) u 14:30 sati. Veterani su u osam odigranih utakmica ostvarili četiri pobjede te po dva poraza i neriješena ishoda i s 14 osvojenih bodova i gol-razlikom 22:15 trenutno drže 6. mjesto. S eventualnom pobjedom nad 8-oplasiranom Slobodom napredovali bi na vrlo dobro 4. mjesto, donosi portal NK Nedelišće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije