FOTO: U Sv. Martinu održan dvodnevni kamp nadarenih nogometaša

>> FOTO: U Svetom Martinu održan dvodnevni kamp nadarenih nogometaša

U organizaciji HNS-a u srijedu i četvrtak, u Svetom Martinu na Muri, održan je završni dio selektivnog programa mladih nadarenih nogometaša za uzrast 2002. i 2003. godište.

Na terenima NK”Polet” u kampu je sudjelovalo 60-ak dječaka. Tematika tj.naglasak ovogodišnje završnice bili su segmenti nogometne igre: tehnika, taktika i metodika.

Stručni tim činili su Stanislav Vugrinec, instruktor HNS-a, Dragutin Naranđa, instruktor MNS-a,trener golmana Darko Stamenković, te treneri Neven Bujanić, Dalibor Gorupić i Mihael Lajtman za U-11 i Mario Šarić, Franjo Farkaš i Zdravko Modlic za U-12.

Svi oni su svoje bogato iskustvo vrlo uspješno prezentirali i prenijeli na mlade igrače. Svoj obol dvodnevnom kampu, svojim je prisustvom dao i Mato Kljajić, predsjednik Međimurskog nogometnog saveza.

S. Vugrinec istaknuo je zadovoljstvo viđenim rekavši, da se među malim Međimurcima, skrivaju budući nogometni virtuozi koji će tek svoje znanje imati prilike pokazati. Istaknuo je da je zamijetio mlade nogometaše iz drugih nogometnih škola koje djeluju i aktivno rade u Međimurju.

Raduje ga što se s mladim naraštajem kvalitetno radi, pa ne čudi što je Nogometna škola Međimurje nositelj kvalitete rada s mladim kategorijama. Mali nogometaši proveli su nezaboravna dva dana što im je dodatna motivacija da nastave trenirati i igrati nogomet.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije