Nedelišće u prijateljskom susretu bolje od Trnja

Između dvije prvenstvene utakmice u MŽNL Čakovec-Varaždin i nakon uvjerljive pobjede nad Novim Marofom momčad Nedelišća je na Tratama ugostila Trnje iz Trnovca Bartolovečkog. Nogometaši Trnja članovi su varaždinske 2. ŽNL – Istok, a nakon četiri odigrane utakmice nalaze se na pretposljednjem mjestu sa samo jednim neriješenim ishodom i čak tri poraza na startu sezone s gol razlikom 5:10. Prijateljska utakmica odigrana je u utorak (9. rujna) s početkom u 18:00 sati, a sudac je bio Božidar Kolarić iz Novog Sela Rok.

Prvo poluvrijeme završilo je minimalnom prednošću od 1:0 za Nedelišće, a pogodak je postigao Nino Vizinger. U drugom poluvremenu pogodak iz kaznenog udarca za 2:0 postiže Manuel Marčec, a isti igrač je kasnije iz igre strijelac za 3:0. Do kraja susreta Trnje smanjuje zaostatak na 3:1 i tim je rezultatom završila utakmica. Bio je ovo jedan jači trening i provjera uoči utakmice 5. kola protiv Plitvice u Gojancu, mnogo igrača dobilo je minutažu u ovom susretu, a trener Damir Maretić dao je priliku i petorici juniora.

Za kraj jedna zanimljivost, drugi pogodak Manuela Marčeca na ovoj utakmici ukupno je 100. postignuti na SRC-u Trate, a zanimljivo je da je isti igrač u ožujku ove godine protiv Slatine postigao i 50. pogodak na novom stadionu u Nedelišću.

NK Nedelišće – 1. poluvrijeme: Dario Novak, Timotej Pintarić, Jurica Vručina, Nino Pintarić, Matija Pintarić, Fran Vibovec, Danijel Jagec, Goran Međumurac, Dominik Jambrošić, Nino Vizinger, Boris Kosir

NK Nedelišće – 2. poluvrijeme: Dario Novak, Marin Tin Kovačić, Patrik Međimurec, Matija Pintarić, Karlo Kocijan, Fran Vibovec, Romano Nježić, Danijel Jagec, Ervin Numanović, Manuel Marčec, Nino Vizinger

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije