Komentar nedjeljnog kola: Poraz Međimurja u Bijelom Brdu

>> Komentar nedjeljnog kola: Poraz Međimurja u Bijelom Brdu

3. HNL istok: Poraz Međimurja u Bijelom Brdu

Izgleda da se Međimurje jako muči na početku sezone na gostovanjima u prvenstvu. Nakon poraza u 1. kolu kod Bjelovara 2:1, danas ih je pobijedio BSK Bijelo Brdo 2:0.

U jeku čakovečkih napada nesretno i nespretno si autogol zabija Begović za 1:0. U drugom dijelu Mesarić dobiva drugi žuti karton. Međimurje je s igračem manje što koristi domaćin za još jedan gol i pobjedu 2:0.

3. HNL istok 3. kolo BSK Bijelo Brdo – Međimurje 2:0.

>>> Osmica Nedelišća, petica Rudara, četvorka Centrometala, gostima ni boda

>>> Sloga Čakovec i Mladost Komet bez pobjednika uz tri kaznena udarca

MŽNL Čakovec – Varaždin: Četiri domaće pobjede

U četiri nedjeljna popodnevna susreta i četiri domaće pobjede. Sloboda je u Slakovcu pobijedila Pušćine 1:0 golom koji je pao dvadesetak minuta prije kraja susreta.

U Kotoribi Graničar je bio bolji od Poleta 3:2. Poluvrijeme je bilo 1:0.

Zelengaj je porazio Naprijed 2:1. Poluvrijeme je bilo 1:0. U nastavku domaćin povećava prednost na 2:0, a u samoj završnici Naprijed zabija iz kaznenog udarca.

Plitvica je u Gojancu porazila Archeu Čakovec 7:0. Poluvrijeme je bilo 3:0. Delegat spominje da čakovečki trener Damir Lacko nema licencu.

MŽNL Čakovec – Varaždin 4. kolo: subota Rudar – Ivančica 5:0, Centrometal – Jalžabet 4:3 i Nedelišće – Novi Marof 8:2. Nedjelja: Sloga Čakovec – Mladost Komet Prelog 2:2 /10:00 sati/, Zelengaj – Naprijed 2:1, Graničar Kotoriba – Polet (SMnM) 3:2, Plitvica (G) – Archea Čakovec 7:0 i Sloboda (S) – Pušćine 1:0.

1. MNL: Kraljevčanu, Šenkovcu i Spartaku gostujući bodovi

Pred tristotinjak gledatelja u susjedskom derbiju Trnava ja u Goričanu poražena od Kraljevčana 2:4. Poluvrijeme je bilo 1:3. Sokol je poražen od Šenkovca 1:2. Domaćin je poveo, gost izjednačio i s 1:1 se ide na poluvrijeme. Gol vrijedan tri boda pao je u drugom dijlu iz kaznenog udarca za Šenkovec.

U Pribislavcu pobjeda Poleta nad Mladosti iz Ivanovca 4:0. U Domašincu visoka pobjeda Dinama nad Omladincem Novo Selo Rok 5:1. Poluvrijeme je bilo 3:1. U Mihovljanu je Sloboda porazila Jedinstvo Novo Selo na Dravi 2:1. Poluvrijeme je bilo 1:1.

Sloboda je u Mihovljanu upisala domaće bodove


Međimurec je izgubio od Spartaka 1:2. U Palinovcu je domaćin Mladost zabila jedini gol nakon dvadesetak minuta i pobijedila BSK 1:0.

1. MNL 4. kolo: Trnava – Kraljevčan 38 2:4, Sokol – Šenkovec 1:2, Polet (P) – Mladost (I) 4:0, Dinamo (D) – Omladinac (NSR) 5:1, Sloboda (M) – Jedinstvo (NSD) 2:1, Mladost (SM) – Dinamo (P) (odgođeno za 8. listopada), Mladost (Pal.) – BSK 1:0, Međimurec – Spartak 1:2.

2. MNL zapad: Četiri domaće i dvije gostujuće pobjede

U sedam današnjih susreta samo su Zebanec i Mali Mihaljevec podijelili bodove odigravši 2:2. Venera je bila bolja od Trnovca 2:0 i Mura od Bratstva Jurovec 2:1. U Gornjem Kraljvcu pobjeda Napretka nad Hajdukom Štrukovec 3:2. Strahoninec je bio bolji od Plavih iz Peklenice 3:1.

Tri gola i tri boda za Strahoninec


U Kuršancu je Drava stradala od Sloge Štrigova 0:3. Pobjeda je u Gornjem Hrašćanu poražena od Jedinstva Gornji Mihaljevec 1:2.

2. MNL zapad 4. kolo: Donji Koncovčak – Bratstvo (SV) 7:0 /subota/, Venera – Trnovec 2:0, Mura – Bratstvo (J) 2:1, Napredak – Hajduk (Š) 3:2, Drava (K) – Sloga (Š) 0:3, Zebanec – Mali Mihaljevec 2:2, Strahoninec – Plavi (Pek.) 3:1, Pobjeda – Jedinstvo (GM) 1:2.

2. MNL istok: Desetka Vidovčana

U Donjem Vidovcu čak deset komada domaćina za pobjedu nad Dubravom 10:0. U Podbrestu Budućnost i Borac Turčišće odigrali su 2:2. Domaćin je vodio 1:0 i 2:1, no ipak nije došao do bodova.

U Podbrestu bez pobjednika


U Miklavcu Budućnost i Galeb također su odigrali 2:2. Ovdje je poluvrijeme bilo 1:0. Croatia je poražena od Omladinca Držimurec – Strelec 1:3. Kod kuće je poražen i Otok od ČSK-a 2:4.

Domaći poraz Croatije od Omladinca (DS)


Draškovec je pobijedio Dubravčana 2:1, a u Zasadbregu pobjeda domaćina nad Graničarom iz Novakovca 5:2.

2. MNL istok 4. kolo: Hodošan – Drava (DM) 3:1 /subota/, Budućnost (P) – Borac (T) 2:2, Budućnost (M) – Galeb 2:2, Croatia – Omladinac (DS) 1:3, Otok – ČSK 2:4, Vidovčan – Dubrava 10:0, Draškovec – Dubravčan 2:1, Zasadbreg 77 – Graničar (N) 5:2.

3. MNL: Tri boda za Mladost (S) i Omladinac (M)

U četiri popodnevna susreta dva remija. U Preseki su Bratstvo i Hajduk Brezje odigrali 2:2. Gosti su poveli 0:1. Domaćin do kraj prvog dijela poravnava, a u nastavku preokreće na 2:1. Pri kraju susreta Brezovčani zabijaju za 2:2. U Štefancu su Jadran i Torpedo također završili 2:2.

Jadran i Torpedo završili su miroljubivo


U Selnici pobjeda Mladosti nad Ekom iz Svetog Križa 2:1. Radnički je poražen od Omladinca Mačkovec 1:2. Poluvrijeme je bilo 0:1.

3. MNL 4. kolo: Mladost (D) – Parag 15:1 /subota/, Vučetinec – Dinamo (Ž) 6:1 /subota u Zasadbregu/, Mladost (S) – Eko 2:1, Radnički – Omladinac (M) 1:2, Bratstvo (P) – Hajduk (B) 2:2, Jadran – Torpedo 2:2. Borac (DH) je bio slobodan.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije