Odbojkaši Centrometala drugi u Mađarskoj

Odbojkaši Centrometala započeli su odigravanjem pripremnih utakmica. Tako su u subotu gostovali u mađarskom Sumegu gdje su u sklopu memorijalnog turnira “Ferenc Botos” ostvarili dvije pobjede i jedan poraz.

U prvom susretu bili su bolji od juniorske reprezentacije Mađarske. Neizvjesno je bilo samo do desetog poena prvog seta. Nakon toga dominacija Centrometala za uvjerljivu pobjedu od 2:0.

U drugom susretu protivnik je bila veteranska reprezentacija Mađarske (iako ih je domaćin najavio kao seniorsku reprezentaciju). Prvi set Centrometal je bio uvjerljiv. No u drugom setu nakon nekoliko promjena u ekipi naših igrača, Mađari se bude i boljom igrom poravnavaju na 1:1. Treći set su se ekipe izmjenjivale u vodstvu da bi završilo 15:11 za Centrometal za ukupnu pobjedu 2:1.

U trećem susretu protiv domaćeg Sumega Međimurci su dobro krenuli te pred kraj seta slomili domaćina za 25:21. No u drugom setu preokret i lagano poravnanje domaćih. Odlučujući set bio je izjednačen od početka, no na kraju domaći ipak slave u napetoj završnici.

Za momčad nije nastupio kapetan Tomica Posavec zbog lakše ozljede mišića iako je bio sa ekipom. Kako rezultat nije bio u prvom planu nastupili su svi ostali igrači: Demirović, Kurteš, Čičković, Palinkaš, Gotal, Petran, Kovačić, Ivan i Karlo Novak, Puđa i Kopačević. Momčad je vodio Jadranko Kirić. Za najboljeg smečera turnira proglašen je Igor Demirović iz Centrometala.

U srijedu u 19:00 sati Centrometal igra u Atonu pripremnu utakmicu sa zagrebačkom Croatiom, dok u subotu gostuju na turniru u slovenskom Šempetru gdje još uz domaćina nastupa i Šoštanj Toplošica, donosi portal okm-centrometal.net.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije