FOTO: Sportskim sadržajima “Med vulicama” započeli Dani Kotoribe

>> FOTO: Sportskim sadržajima “Med vulicama” započeli Dani Kotoribe

Ovogodišnji Dani općine Kotoriba koji se obilježavaju uz svetkovinu Uzvišenja svetog križa (Jesnko križevo), obilježit će se od 6. do 14. rujna. Nositelj bogatog i zanimljivog programa uz Općinu Kotoriba, bit će članovi MNK Kluba 75.

Sve je počelo u subotu, 6. rujna kod starog vrtića sportsko zabavnim sadržajima nazvanim Med vulicama gdje su se ulične ekipe međusobno natjecale u malom nogometu, odbojci na pijesku i povlačenju užeta. Istodobno su članovi UDVDR-a Kotoriba organizirali natjecanje u gađanju zračnom puškom kojim se simbolično obilježila godišnjica oslobođenja bivše karaule JNA.

Nakon cjelodnevnih sporstkih nadmetanja uslijedlilo je proglašenje najboljih. Najbolje je proglasio agilni predsjednik kotoripskih malonogometaša Siniša Seličanec, a nagrade im je uručio općinski načelnik Ljubomir Grgec koji je naglasio kako ga raduje ovako veliki odaziv i zajedništvo Kotoripčana u ovakvim događanjima.

U gađanju zračnom puškom najbolji su bili članovi Ogranka UDVDR-a Kotoriba, drugo mjesto osvojili su striejlci iz Međimurske ulice,  dok je treće mjesto pripalo drugoj Umirovljenika. U pojedinačnoj konkurenciji najbolji je bio Josip Horvat, drugi je bio Miljenko Fuš, a treći Ivica Ujlaki. Svi oni iz ruke načelnika Grgeca primili su medalje. 

Zbrojivši bodove u tri natjecateljske discipline najviše su ih skupili natjecatelji ulica Kralja Petra Krešimira IV i Josipa Slavenskog, drugo mjesto osvojila je ekipa iz Ulice Ruđera Boškovića, a treće Nikole i Katarine Zrinski. Tri najbolje ekipe dobile su majice, dok će u nedjelju, 14. rujna ispod šatora dobiti i priznanja.

Poslije sportskih aktivnosti, uslijedile su one zabavne i opuštajuće uz glazbeni sastav Fuliri.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije