Uoči 4. kola Međužupanijske lige Čakovec – Varaždin

Centrometal zaustavlja Jalžabet?

U subotu i nedjelju na rasporedu je 4. kolo Međužupanijske lige Čakovec-Varaždin u kojemu se derbi kola odigrava u Macincu gdje Centrometal ugošćuje vodeći Jalžabet. Domaćin je upisao pobjedu i dva poraza, dok je ove srijede poražen u međimurskom kupu u Novom Selu Rok te će od prve minute odlučno krenuti prema pobjedi te da zaustavi Jalžabet, odličnu ekipu koja pak priželjkuje nastavak serije i pobjedu. Utakmica se igra u subotu s početkom u 17 sati. Suci utakmice su Novosel, Remar, Rojc, a delegat Poredoš.

Samo malo dalje u Nedelišću također od 17 sati domaćin, izuzetno kvalitetan, koji je uknjižio tri prvenstvene pobjede te je u kupu pobijedio u Murskom Središću Rudar ugošćuje jako dobar Novi Marof. Domaćin je apsolutni favorit, ali gosti će pokušati iznenaditi te se očekuje odlična nogometna predstava koju sude Pajtak, Pintarić, Vuković, a delegat je Zadravec.

Rudar u Murskom Središću odigrava utakmicu s Ivančicom i apsolutni je favorit ove utakmice u kojoj su suci Hirš, Vitez, Šmrček, a delegat je Toplek.

U nedjelju prijepodne u 10 sati Sloga igra s Mladost Komet iz Preloga i u ovoj su utakmici sva tri znaka moguća. Utakmicu sude Škrobar, Sukanec, Felker, dok je delegat Namjesnik. Naprijed iz Cirkovljana gostuje u Kućanu Donjem kod Zelengaja i pokušat će doći do povoljnog rezultata koji bi za njih bio svaki osim poraza. Utakmicu sude Kolarić, Horvat, Šuplika, dok je delegat Vugrinec.

Graničar u Kotoribi igra s Poletom iz Svetog Martina na Muri koji je dosad osvojio jedan bod. Domaćin nakon posrtaja protiv Zadrugara i u kupu jednostavno mora pobijediti, dok pak se gosti neće olako predati, čekat će i oni svoju priliku za povoljnim rezultatom. Suci utakmice su Ružić, Novak, Tuksar, delegat je Petek.

Plitvica u Gojancu ugošćuje Archeu Čakovec koja je sve samo ne ekipa i domaćin ne samo da priželjkuje pobjedu, već i da si popravi gol razliku. Utakmicu sude Lozić, Čurila, Žerdin, dok je delegat Peček. U općinskom derbiju Sloboda igra s Pušćinama i zasigurno će utakmica biti zanimljiva u kojoj je ipak domaćin favorit. Suci utakmice su Turk, Čižmešija, Kraljić, dok je delegat Luketić. U Hrastovskom Zadrugar ugošćuje Plitvicu/S u utakmicu koju sude Ćosić, Hantak i Šambar, dok je delegat Šoltić.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije