U trinaest kup susreta ispalo osam nositelja

>> U trinaest kup susreta ispalo osam nositelja

Odigrani su susreti šesnaestine finala kupa Međimurskog nogometnog saveza. Kako smo i očekivali mnogim klubovima nositeljima koji su se uključili u kup natjecanje današnji susret bio je prvi i posljednji.

U Orehovici poraz Croatie od Slobode Slakovec 1:2. Poluvrijeme je bilo 0:1. Domaćin je poravnao na 1:1, a Slakovčani drugim golom slave 1:2 i prolaze dalje.

U Novom Selu Rok Omladinac je velikim preokretom pobijedio Centrometal 4:2. Na poluvremenu je bilo 0:2. U desetak minuta drugog dijela domaćin dolazi na 2:2, a do kraja susreta zabija još dva gola za slavlje 4:2.

Donji Koncovčak je poražen od Šenkovca 1:3. Gosti su na poluvremenu stekli minimalnu prednost 0:1.

U Donjem Koncovčaku slavlje Šenkovca

U Savskoj Vesi pobjeda Bratstva nad Plavima iz Peklenica 4:1. Domaćin je poveo 1:0. Kod tog rezultata klasični kazneni udarac za domaćina koji se ne sudi nakon saplitanja s leđa. Nakon nekoliko minuta igrač Plavih odnosi loptu klizećim startom ispred domaćeg igrača, o prekršaju nema riječi, ali ovog puta pokazano je na bijelu točku i domaćin vodi 2:0. Bratstvo je povisilo na 3:0, a do poluvremena gosti smanjuju na 3:1. Nakon golijade u prvom dijelu u nastavku domaćin zabija još jedan gol za potvrdu pobjede.

Bratstvo je u Savskoj Vesi bilo sigurno protiv Plavih


Sloga Čakovec i Spartak odigrali su 1:1. Gosti su poveli, a domaćin je poravnao. Slogaši su ostali s igračem manje, ali rezultat se ne mijenja. Kod izvođenja jedanaesteraca prvih devet izvođača je sigurno. Posljednji je pucao igrač Spartaka koji je pogodio stativu za prolaz Sloge u osminu finala.

Jedini susret bez pobjednika bio je Sloga Čakovec – Spartak


Kraljevčan 38 je pobijedio Graničara iz Kotoribe 1:0. Mreže su mirovale cijeli susret do zadnjih sekundi susreta. Domaćin ima ubačaj iz kornera, lopta završava u mreži i domaćin prolazi dalje.

Trnava je bila bolja od Mladosti Kometa iz Preloga 3:1. Susret je obilježilo isključenje gostujućeg igrača Habuša već u 10. minuti. Poluvrijeme je bilo 1:1, a u nastavku domaćin s dva gola slavi 3:1.

Hajduk je u Štrukovcu bio uvjerljiv protiv Archee Čakovec 5:1.

U Oporovcu poraz Galeba od Hodošana 2:4. Poluvrijeme je bilo 1:1, a u nastavku gosti s tri uzastopna gola odlaze na 1:4. Domaćin tek smanjuje na 2:4.

Međimurec je porazio Dinamo Palovec 1:0. Prvo poluvrijeme je bilo 0:0, a u drugom dijelu gol vrijedan prolaza dalje zabija Nino Bestijanić.



Rudar je poražen od Nedelišća 1:2. Poluvrijeme je bilo 0:0. Nedelišće je povelo 0:1, a tri minute prije kraja Rudar se vraća na 1:1. Nedelišće u samoj završnici susreta zabija drugi gol.

Polet je u Pribislavcu porazio Mladost Ivanovec 1:0. Poluvrijeme je bilo 0:0, a gol koji je odlučio pobjednika pao je petnaestak minuta prije kraja susreta.

Poletu je u Pribislavcu bio dovoljan jedan gol za pobjedu


Mali Mihaljevec je poražen od Međimurja 1:9. Domaćin se još dobro držao prvo poluvrijeme koje je završilo 1:3, ali Međimurje u nastavku dominira i sa šest golova dolazi do visoke pobjede.

Pobjeda Gornji Hrašćan je od ranije u osmini finala, a preostala dva sudionika kupa dobit ćemo kroz tjedan dana 10. rujna u 17:00 sati kada će igrati Torpedo – Mladost (Palinovec) i Sloboda (Mihovljan) – Sokol.

Rezultati 1/16 kupa za seniore:
Croatia – Sloboda (Slakovec) 1:2         
Omladinac (Novo Selo Rok) – Centrometal 4:2      
Donji Koncovčak – Šenkovec 1:3
Bratstvo (SV) – Plavi (Peklenica) 4:1
Sloga (Čakovec) – Spartak 1:1, 6:5
Kraljevčan 38 – Graničar (Kotoriba) 1:0
Trnava – Mladost Komet (Prelog) 3:1
Hajduk (Štrukovec) – Archea Čakovec 5:1
Galeb – Hodošan 2:4
Međimurec – Dinamo (Palovec) 1:0
Rudar – Nedelišće 1:2
Polet (Pribislavec) – Mladost (Ivanovec) 1:0
Mali Mihaljevec – Međimurje 1:9
 
Parovi osmine finala kupa:
Pobjeda – Sloboda (S)              
Omladinac (NSR) – Šenkovec     
Bratstvo (SV) – Torpedo / Mladost (Palinovec)
Kraljevčan 38 – Sloga (Čakovec)
Hajduk (Štrukovec) – Trnava
Međimurec – Hodošan
Polet (Pribislavec) – Nedelišće
Sloboda (Mihovljan) / Sokol – Međimurje

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije