Rukometaši Preloga i Dugog Sela bez pobjednika

U pripremnom rukometnom susretu Prelog i Dugo Selo odigrali su 30:30. Nakon početnog odmjeravanja snage gosti vode 4:8. Prelog se brzo vraća i preokreće na 12:9. Kod 13:12 kreće serija domaćih rukometaša koji vode 17:12, a na poluvrijeme se odlazi rezultatom 17:14.

Novi preokret događa se u nastavku susreta. Dugo Selo sustiže Prelog i sada oni preokreću rezultat i vode 24:27. Prelog se vraća na 28:28. Dugo Selo zabija dva uzastopna gola, na isti način uzvraća i naš sastav za konačnih 30:30.

U redovima Preloga najefikasniji je bio Denis Matić sa 6 golova, Igor Krajner zabio je 4, po tri puta mrežu su tresli Ivan Bergovec, Ivan Koprek, Mario Belić i Tomislav Bratković, po dva gola dali su Hrvoje Malek, Denis Bogović i Dario Horvatić, a po jedan su gol zabili Ervin Čić i Emil Tizaj.

Trener Vladimir Belić dao je svima priliku, do početka prvenstva treba do kraja uskladiti sve taktičke zamisli, zalaganja i požrtvovnosti ne nedostaje pa se nadamo da će rukometaši Preloga opet uspješno broditi prvoligaškim vodama.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije