Komentar nedjeljnog kola: Zelengaj šesticom porazio Polet

>> Komentar nedjeljnog kola: Zelengaj šesticom porazio Polet

Prohladno i oblačno vrijeme u nedjelju je bilo idealno za nogometaše. U Međužupanijskoj ligi Čakovec – Varaždin u popodnevnom smo terminu imali samo susret u Kučanu Donjem gdje je Zelengaj dočekao Polet iz Svetog Martina na Muri.

Zelengaj je pobijedio s uvjerljivih 6:2. Domaćin je već na poluvremenu imao visoku prednost od 3:0.

MŽNL Čakovec – Varaždin, 2. kolo: subota Rudar – Mladost Komet Prelog 2:0, Centrometal – Plitvica Gojanec 5:1, Archea Čakovec – Naprijed 4:6, Nedelišće – Pušćine 3:1, Sloboda Slakovec – Graničar Kotoriba 3:1. Nedjelja Sloga Čakovec – Novi Marof 2:2 /10:00/, Zelengaj – Polet 6:2.

>>> Poraz Međimurja u Bjelovaru, golijada Čakovca i Naprijeda

>>> Sloga Čakovec i Novi Marof bez pobjednika

1. MNL: Sedmica u Mihovljanu

Trnava je porazila Šenkovec s visokih 5:1, a već su na poluvremenu imali ti gola viška (3:0). Kraljevčan je još jednom domaćom petardom 5:0 počastio Mladost iz Ivanovca s dva gola u prvom poluvremenu i tri u drugom. Polet je u Pribislavcu s golom iz kaznenog udarca u prvom poluvremenu i još dva u drugom porazio Jedinstvo Novo Selo na Dravi 3:0.

Žestoko je bilo u Pribislavcu


Sokol je izgubio od Omladinca Novo Selo Rok 2:5. Poluvrijeme je bilo 1:3. Sloboda je u Mihovljanu bila neumoljiva i najuvjerljivija u ovom kolu protiv BSK rezultatom 7:0. Poluvrijeme je bilo 4:0. 

Spartak je na gostovanju u Svetoj Mariji izgubio od bolje ekipe rezultatom 3:0

U Svetoj Mariji Mladost je porazila Spartak 3:0 s golom u prvom dijelu i još dva u nastavku. Sva tri gola zabio je Davor Štrok. U 85. minuti Mladost je u Palinovcu zabila gol za pobjedu nad Međimurcem 1:0.

U Palinovcu je gol pri kraju susreta riješio pitanje pobjednika


U Domašincu sraz dva Dinama. Slavio je onaj gostujući iz Palovca 0:2 s jednim golom u svakom poluvremenu.

U Domašincu u susretu dva Dinama slavili su Palovčani


1. MNL 2. kolo: Trnava – Šenkovec 5:1, Kraljevčan 38 – Mladost (I) 5:0, Sokol – Omladinac (NSR) 2:5, Polet (P) – Jedinstvo (NSD) 3:0, Dinamo (D) – Dinamo (P) 0:2, Sloboda (M) – BSK 7:0, Mladost (SM) – Spartak 3:0, Mladost (Pal.) – Međimurec 1:0.

2. MNL zapad: Gosti bolji od domaćina

U sedam nedjeljnih susreta čak pet gostujućih pobjeda. Kod kuće je Venera pobijedila Bratstvo Jurovec 4:2. Poluvrijeme je bilo 3:1. Siguran je bio i Strahoninec koji je pobijedio Pobjedu 6:2. Prvi dio domaćin je dobio 4:2.

Sigurna domaća pobjeda Strahoninca


Trnovec je poražen od Hajduka Štrukovec 1:2 sa svim golovima u drugom poluvremenu. Trnovec je poveo iz kaznenog udarca, Hajduk izjednačio iz slobodnog udarca, a drugim golom je došao do preokreta i sva tri boda. Mura je 1:2 poražena od Bratstva iz Savske Vesi. Poluvrijeme je bilo 0:1. Mura izjednačuje na 1:1, a pri kraju susreta gosti drugim golom odlaze kuću pjevajući.

Hajduk Štrukovec uzeo je sva tri boda u Trnovcu


Napredak je poražen od Sloge Štrigova 1:3. Poluvrijeme je bilo 1:1, a s dva gola u nastavku gosti uzimaju sva tri boda. Drava je u Kuršancu izgubila od Plavih iz Peklenice 2:4. Prvi dio gosti su dobili 0:2. Najteže je stradao Zebanec koji je kod kuće primio čak sedam golova od Jedinstva Gornji Mihaljevec. Poluvrijeme je bilo 0:3, a na kraju 0:7.

2. MNL zapad, 2. kolo: Donji Koncovčak – Mali Mihaljevec 4:1 /subota/. Nedjelja: Venera – Bratstvo (J) 4:2, Trnovec – Hajduk (Š) 1:2, Mura – Bratstvo (SV) 1:2, Napredak – Sloga (Š) 1:3, Drava (K) – Plavi (Pek.) 2:4, Zebanec – Jedinstvo (GM) 0:7, Strahoninec – Pobjeda 6:2.

2. MNL istok: Tri domaće i četiri gostujuće pobjede

Jedina podjela bodova bila je u Miklavcu gdje su Budućnost i ČSK odigrali 2:2 nakon što je poluvrijeme bilo 0:1. Drava je u Donjem Mihaljevcu izgubila od Galeba 3:4. Poluvrijeme je bilo 1:1. Budućnost je u posljednjim trenucima pokleknula u Podbrestu kada im je Omladinac Držimurec – Strelec zabio gol u 89. minuti za 0:1.

Croatia je pobijedila Dubravu 5:2. Domaćin je u Orehovici na poluvremenu vodio 4:1. Otok je porazio Dubravčana 2:1 očuvavši prednost iz prvog dijela od dva gola prednosti. Vidovčan je izgubio od Graničara Novakovec 2:3 sa svih pet golova u drugom dijelu. I Draškovec je poražen od Zasadbrega 2:3. Domaćin je poveo, gost poravnao i poluvrijeme je 1:1. Draškovec je opet poveo 2:1, no gosti preokreću, zabijaju tri gola za tri boda.

2. MNL istok, 2. kolo: Hodošan – Borac 3:1 /subota/. Nedjelja: Drava (DM) – Galeb 3:4, Budućnost (P) – Omladinac (DS) 0:1, Budućnost (M) – ČSK 2:2, Croatia – Dubrava 5:2, Otok – Dubravčan 2:1, Vidovčan – Graničar (N) 2:3, Draškovec – Zasadbreg 77 2:3.

3. MNL: U pet utakmica četiri gostujuća slavlja

U pet susreta samo je mladi sastav Mladosti u Selnici upisao domaće bodove pobijedivši Dinamo Žiškovec 1:0. Borac je u Donjem Hrašćanu izgubio od Eka 1:5. Poluvrijeme je bilo 1:2. U Gardinovcu je Radnički izgubio od Hajduka 0:2. Brezovčani su na poluvremenu imali 0:1 golom iz kaznenog udarca.

Hajduk iz Brezja je u prvenstvo krenuo s dvije pobjede


U Preseki poraz Bratstva od Jadrana 1:5. Poluvrijeme je bilo 0:2. Domaćin je smanjio na 1:2, no u zadnjih petnaestak minuta Jadran zabija još tri gola za sigurnu pobjedu. U Dekanovcu je Mladost izgubila od Omladinca Mačkovec 2:3. Poluvrijeme je bilo 1:1.

U Dekanovcu je Mladost poražena od Omladinca Mačkovec


3. MNL, 2. kolo: Vučetinec – Torpedo 4:2 /subota u Zasadbregu/. Nedjelja: Borac (DH) – Eko 1:5, Mladost (D) – Omladinac (M) 2:3, Mladost (S) – Dinamo (Ž) 1:0, Radnički – Hajduk (B) 0:2, Bratstvo (P) – Jadran 1:5. Parag je bio slobodan.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije