Poraz Ive Mekovec u finalu Vinkovaca

Čakovečka tenisačica Iva Mekovec poražena je u finalu turnira u Vinkovcima nagranodg fonda 10 000 USD u kojem joj je protivnica bila Čehinja Gabriela Pantuckova.



Prvi set Pantuckova je dobila 6:3. Od četiri break lopte iskoristila je njih dvije, dok Iva od dvije nije uspjela realizirati ni jednu.

Na početku drugog seta servira Čehinja, a Iva joj odmah oduzima servis. Kod 3:2 za našu tenisačicu uzvraća Pantuckova breakom za 3:3. Iva nakon toga dobiva tri gema za redom za pobjedu u drugom setu 6:3 i poravnanje na 1:1 u setovima.



Kod 2:2 u odlučujućem setu Pantuckova uzima Ivi servis za prednost 3:2. No naša igračica odmah vraća breakom za 3:3 i ulazimo u zanimljivu završnicu. Nastavlja se niz u kojemu tenisačice gube svoj servis pa novim breakom na Ivin servis Čehinja vodi 4:3. Iva vraća na servis Pantuckove na 4:4, no potom gubi opet svoj servis i Čehinja vodi 5:4 i ima servis koji joj može donijeti naslov u Vinkovcima.



Nakon 15:00 za Pantuckovu, Iva okreće na 15:30. Pantuckova vodi 40:30 i samo ju još jedan poen dijeli od osvajanja turnira. Ovog puta Čehinja ne posustaje, dobiva svoj servis i treći set 6:4.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije