Prvi od općinskih derbija već u 2. kolu

Nije prošlo ni mjesec dana od prijateljske utakmice odigrane u sklopu priprema za MŽNL, a već nas očekuje novi sraz Nedelišća i Pušćina na Tratama. Spomenuta utakmica završila je pobjedom Nedelišća 3:1, a strijelci su bili redom Manuel Marčec, Ivan Egri i Nino Vizinger, dok su gosti svoj jedini pogodak postigli iz jedanaesterca. Iako to nije čest slučaj u prijateljskim utakmicama, obje momčadi su od 40. minute zbog isključenja igrale s igračem manje.

Igra je na momente bila i preoštra i nervoza je bila prisutna kod svih na terenu, nadamo se da će se nakon sutrašnje utakmice, u kojoj je još veći ulog, ipak više pričati o rezultatu i nogometnim potezima, a ne ozljedama ili sudačkim pogreškama. Pušćine na Trate dolaze kao prvoplasirana momčad lige nakon što su u 1. kolu na domaćem terenu i više nego uvjerljivo svladali Archeu-Čakovec s 9:0. Tako su se na vrhu liste strijelaca izdvojili Kristijan Ribić s četiri te Siniša Dovečer s tri pogotka, dok je preostala dva postigao Karlo Levanić.

Nedelišće je također prvenstvo otvorilo osvajanjem tri boda i smjestilo se na 6. mjesto, no pobjeda u Sv. Martinu na Muri ostala je u sjeni teške ozljede Tomislava Levačića koji se vjerojatno neće vratiti na nogometne terene u jesenskom dijelu sezone. Nakon što je Polet poveo 1:0 već u 7. minuti nogometaši Nedelišća su golovima Gorana Međumurca, Marčeca i Borisa Kosira preokrenuli rezultat u svoju korist.

Utakmica 2. kola MŽNL Čakovec-Varaždin između Nedelišća i Pušćina odigrat će se u subotu s početkom u 17:30 sati na SRC-u Trate, čija tribina bi se mogla ugodno popuniti, usprkos tome što i susjedni Centrometal i Sloboda također igraju domaće utakmice u Macincu i Slakovcu, donosi portal NK Nedelišće.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije