Goran Vincetić: “Očekujem tvrdu i dinamičnu utakmicu”

U subotu u 2. kolu MŽNL Čakovec – Varaždin Rudar na svom ognjištu na Šuderki dočekuje ekipu Mladost-Komet iz Preloga. O nadolazećem susretu kao i o situaciji u ekipi i još koječemu porazgovarali smo s trenerom Rudara Goranom Vincetićem.

U svom osvrtu na pripreme trener Vincetić je istaknuo da je odigrano 9 utakmica od toga je izvojevano 8 pobjeda i doživljen je jedan poraz. Istaknuo je  odličan pristup i odaziv na treninge i posebno pohvalio starije igrače koji su bili primjer u zalaganju i dolascima. Svi igrači su jako dobro prihvatili nove metode treninga  što je za svaku pohvalu.

“Prošle nedjelje u Gojancu smo odigrali jako dobru utakmicu koncentrirano kroz čitav susret što je jako bitno naročito kad igraš u gostima. Nakon ranog vodstva nisu iskorištene 3, – 4 izgledne prilike kako bi se osigurala što mirnija završnica. Pokazali smo da možemo u situaciji kad svaka greška može biti kobna zadržati koncentraciju i sačuvati praznu mrežu.

U subotu nam dolazi težak protivnik koji ima iskustvo igranja u 3. ligi, više igrača s nastupima u 1. i 2. ligi te visoku domaću pobjedu od 4:0 protiv Plitvice iz Selnika. Očekujem jednu tvrdu i dinamičnu utakmicu u kojoj, ako budemo igrali odgovorno, uz pomoć naših navijača možemo osvojiti nova tri boda.”

Evo to su bile riječi novoga stratega Rudar, a na navijačima je da u subotu napune tribine i pomognu lapornikima svojim navijanjem u osvajanju novih bodova. Zato u subotu svi na Šuderku i pomozimo igračima na što boljem startu u novoj ligi na domaćem terenu, piše Muralist.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije