Splitski bili ugodno iznenadili imenjake iz Štrukovca

Nogometni klub Hajduk Štrukovec ove godine slavi 40 godina svog postojanja. Svečana proslava tog lijepog jubileja već je prošla, ali čestitari se i dalje javljaju. Tako se javio i njihov nogometni uzor po čijem su se imenu sami prozvali u vrijeme osnivanja, NK Hajduk Split.

Trener NK Hajduk Štrukovec Dominik Horvat – Ferkan pismeno je obavijestio jednog od naših dvaju najjačih i najstarijih klubova NK Hajduk Split o tom velikom jubileju svoga kluba. Sve u  klubu kao i u samom mjestu ugodno je iznenadila gesta splitskih bilih čime i dokazuju da su zaista velik klub koji su uz čestitke upućene klubu poslali i hvalevrijednu donaciju .

Iznenadilo ih je kada im je poštar donio potvrdu o nužnosti podizanja paketa. Cijeli komplet dresova, 16 majica, gaćica , štucni, 2 golmanska kompleta te dva kompleta kvalitetnih Umbro markirki od 15 komada nalazili su se u donaciji koja je stigla iz Splita.

Iako su se zahvalili bilima pismenim putem iz kluba to čine i na ovaj način i sigurno da je ovim potezom Hajduk Split u ovom djelu Međimurja sigurno stekao još navijača. Lijepa je to pomoć jednom malom, ali uspješnom klubu u ovo doba besparice i teškog opstojanja amaterskih klubova, donosi Muralist.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije