Počele pripreme odbojkaša Centrometala

Seniori odbojkaša Međimurje Centrometala u ponedjeljak 18. kolovoza započeli su s pripremama za novu sezonu. Ekipa će svakodnevno trenirati na vanjskim sportskim terenima u Macincu, a za desetak dana kreće se i u dvoranu Aton u Nedelišću. Službena natjecanja započinju početkom listopada.

U prošloj sezoni momčad je osvojila četvrto mjesto u državi što je najbolji plasman u povijesti kluba. Obzirom na prošlosezonsku momčad početna postava nije se bitno promijenila. S igranjem u Centrometalu nastavljaju primači Posavec i Kurteš, srednjaci Čičković i Palinkaš, libero Petran i tehničar Gotal. Stvar je formalnosti realizacija prelaska u međimurski klub godinama ponajboljeg igrača prve hrvatske lige koji igra na poziciji korektora. Čim se to obavi o tome će se obavijestiti javnost.

Samim time momčad najavljuje velike ambicije za nadolazeću sezonu. Kako prijelazni rok traje do 15. rujna nije nemoguće da još netko dođe u klub i pojača konkurenciju u ekipi. Uz navedene igrače tu će biti još dosta mladih odbojkaša črečan skog kluba koji će imati priliku stjecati iskustvo uz provjerene majstore.

Novost je da je klub, uz prvaka države Mladost Marinu Kaštela, prijavljen za nastup u Srednjeeuropskom kupu. Ukoliko ta prijava bude prihvaćena od strane europske regionalne odbojkaške organizacije bit će to prvi službeni međunarodni susreti međimurskog odbojkaškog prvoligaša.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije