Komentar nedjeljnog kola: 30 nogometnih utakmica na otvaranju sezone

>> Komentar nedjeljnog kola: 30 nogometnih utakmica na otvaranju sezone

Nakon što smo otpratili nekolicinu susreta u petak i subotu na otvaranju nove prvenstvene nogometne sezone 2014./2015. kao pravi početak možemo reći da je danas kada je odigrano 30 susreta od Međužupanijske lige Čakovec – Varaždin do naše Treće međimurske nogometne lige. Koliko je bilo očekivanih rezultata, a koliko šokova i iznenađenja pročitajte u nastavku.

>>> Dva remija na otvaranju novog nogometnog prvenstva

>>> Mladost Komet četvorkom krenula u prvenstvo


Međužupanijska liga Čakovec – Varaždin: Nedelišću i Rudaru gostujuća slavlja

Na otvaranju lige imali smo međimurski derbi u kojemu je Polet u Svetom Martinu na Muri pred 600 gledatelja poražen od Nedelišća 1:3. Poluvrijeme je bilo 1:2. Tomislav Levačić, igrač Nedelišća, napustio je igru u 9. minuti, a kako je javljeno iz bolnice radi se o prijelomu potkoljenične kosti. Naprijed je bio bolji od Sloge Čakovec 2:0 s jednim golom u svakom poluvremenu. Pušćine je pobijedilo Archeu Čakovec 9:0 s dva gola u prvom dijelu i još sedam u nastavku.

Pušćine devetkom počastilo Čakovčane


Graničar je u Kotoribi porazio Zelengaj 4:2. Poluvrijeme je bilo 2:0. Sloboda Slakovec je bila bolja od Zadrugara 3:2 nakon što je poluvrijeme bilo 2:1. Novi Marof je s 3:0 porazio Centrometal s jednim golom u prvom poluvremenu i dva u drugom. Rudar je uzeo gostujuće bodove u Gojancu kod Plitvie pobijedivši 1:0 golom Darija Šoltića u 5. minuti.

1. kolo: Mladost Komet (Pr.) – Plitvica (S) 4:0 /subota/, Polet (SMNM) – Nedelišće 1:3, Graničar (K) – Zelengaj 4:2, Sloboda (S) – Zadrugar 3:2, Pušćine – Archea Čakovec 9:0, Naprijed – Sloga (Č) 2:0, Novi Marof – Centrometal 3:0, Plitvica (G) – Rudar 0:1, Jalžabet – Ivančica 5:0.

1. MNL: Gostujuće četvorke Dinama (D) i Poleta (P)

U Palinovcu je Mladost porazila Trnavu 3:1. Prvi dio završio je 2:1. Spartak je bio bolji od Slobode Mihovljan 4:1, a već je poluvrijeme bilo 3:0. Kod domaćina treba istaknuti trostrukog strijelca Srećka Šegovića.

Siguran start Spartaka


U Novom Selu na Dravi poraz Jedinstva od Sokola 1:3. Poluvrijeme je bilo 1:1. BSK je izgubio od Dinama Domašinec 0:4 s jednim golom u prvom poluvremenu i još tri u nastavku.

U Belici je slavio Dinamo Domašinec

Mladost Ivanovec je bila bolja od Šenkovca 3:0. Poluvrijeme je bilo 1:0, a u nastavku domaćin još dva puta trese gostujuću mrežu. Dinamo je u Palovcu izgubio od Poleta Pribislavec 0:4. Poluvrijeme je bilo 0:1.

Polet Pribislavec bio je uvjerljiv u Palovcu


1. kolo: Omladinac (NSR) – Kraljevčan 38 1:1 /petak/, Mladost (Pal.) – Trnava 3:1, Spartak – Sloboda (M) 4:1, BSK – Dinamo (D) 0:4, Dinamo (P) – Polet (P) 0:4, Jedinstvo (NSD) – Sokol 1:3 i Mladost (I) – Šenkovec 3:0. Međimurec – Mladost (SM) igra se 20.08. (srijeda).

2. MNL zapad: Napredak propustio tri gola prednosti

U ovoj ligi gosti su osvojili tek bod u susretu Malog Mihaljevca i Napretka koji je završio 4:4. Poluvrijeme je bilo 1:1, gosti su vodili 1:4, no domaćin s tri gola za redom ipak dolazi do boda. Strahoninec je pobijedio Veneru 4:0. Poluvrijeme je bilo minimalnih 1:0, a u nastavku s još tri gola domaćin dolazi do sigurne pobjede.

Četvorka Strahoninca protiv Venere


Pobjeda je bila bolja od Zebanca 3:0. Poluvrijeme je bilo 2:0. Plavi su u Peklenici porazili Donji Koncovčak 1:0. Prvi dio završava bez golova. Nakon desetak minuta drugog dijela domaćin ostaje s igračem manje, no nedugo nakon toga zabijaju gol vrijedan tri boda.

Plavi su pobijedili u Peklenici s igračem manje


Jedinstvo je u Gornjem Mihaljevcu s visokih 6:1 porazilo Dravu. Poluvrijeme je bilo 2:0. Sloga je u Štrigovi pobijedila Muru 4:1.

1. kolo: Bratstvo (SV) – Trnovec 2:1 /subota/, Hajduk (Š) – Bratstvo (J) 1:0 /subota/,  Strahoninec – Venera 4:0, Pobjeda – Zebanec 3:0, Jedinstvo (GM) – Drava (K) 6:1, Plavi (Pek.) – Donji Koncovčak 1:0, Mali Mihaljevec – Napredak 4:4 i Sloga (Š) – Mura 4:1.

2. MNL istok: Samo Miklavčanima gostujuće slavlje

Zasadbreg i Vidovčan završili su 2:2 nakon što je domaćin na poluvremenu vodio 2:0. U Sivici je Dubrava izgubila od Budućnosti Miklavec 1:3. Svi golovi pali su u drugom poluvremenu.

Dubrava je u Sivici izgubila od Budućnosti iz Miklavca


Dubravčan je bio bolji od Croatie 3:2. Poluvrijeme je bilo 1:1. Domaćin je poveo 3:1, a gosti su smanjili za konačnih 3:2. ČSK je s 4:1 ispratio Budućnost Podbrest. Manje – više sve je riješeno u prvom dijelu igre koje je završilo 3:0.

ČSK je krenuo u novu sezonu sigurnom pobjedom


Omladinac Držimurec – Strelec pobijedio je Dravu 4:1, a Galeb je bio bolji od Borca 3:0 nakon dva gola u prvom poluvremenu i još jednog u drugom.

1. kolo: Draškovec – Hodošan 1:1 /petak/, Graničar (N) – Otok 0:2 /subota/, Zasadbreg – Vidovčan 2:2, Dubravčan – Croatia 3:2, Dubrava – Budućnost (M) 1:3, ČSK – Budućnost (P) 4:1, Omladinac (DS) – Drava (DM) 4:1 i Galeb – Borac PMP (T) 3:0.

3. MNL: Devetka Brezovčana

Hajduk je u Brezju visokom pobjedom 9:0 nad Mladosti iz Selnice više nego uspješno otvorio novo prvenstvo. Poluvrijeme je bilo 4:0. Jadran je u Štefancu porazio Vučetinec 6:1. Poluvrijeme je bilo 1:1, a u drugom dijelu Jadran zabija pet golova za visoku pobjedu.

Jadran je šesticom oplovio u novo prvenstvo


Omladinac je u Mačkovcu porazio Borac Donji Hrašćan 4:0. Već je poluvrijeme bilo 3:0. Torpedo je bio bolji od Radničkog 4:1. Poluvrijeme je bilo 1:0. Dinamo Žiškovec i Mladost Dekanovec odigrali su 1:1.

1. kolo: Eko – Parag 6:8 /subota/, Omladinac (M) – Borac (DH) 4:0, Jadran – Vučetinec 6:1, Torpedo – Radnički 4:1, Hajduk (B) – Mladost (S) 9:0 i Dinamo (Ž) – Mladost (D) 1:1. Bratstvo iz Preseke je slobodno.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije