FOTO: “Penzioneri” osvojili “Memorijalni turnir Bojan Zvošec”

>> FOTO: “Penzioneri” osvojili “Memorijalni turnir Bojan Zvošec”

U subotu, 16. kolovoza u kotoripskom Sportskom parku održan je 18. po redu tradicionalni streetball turnir koji već četvrtu godinu nosi naziv “Memorijalni streetball turnir Bojan Zvošec”, u čast na tragično preminulog dugogodišnjeg trenera i tajnika kluba Bojana Zvošeca.

Ove je godine na turniru sudjelovalo 8 ekipa, šest iz Kotoribe i po jedna iz Donje Dubrave i Donjeg Vidovca. Nakon odigravanja po skupinama finale su izborile ekipe naziva “Penzioneri”  (Franjo Zvošec, Siniša Seličanec, Roberto Ujlaki i Miroslav Pogorelec) i “Deni kam očeš” (Vedran Habuš, Goran Munka i David Štefić).

U zanimljivom finalnom ogledu slavili su “Penzioneri” rezultatom 22:14. Posebno je sretan zbog osvajanja naslova bio 44-godišnji Roberto Ujlaki koji je sudjelovao na svim dosadašnjim turnirima te je nakon 18 godina po prvi puta u ruke primio pobjednički pehar. Treće mjesto pripalo je ekipi “KK Vidovčan” iz Donjeg Vidovca, a četvrto najmlađoj ekipi na turniru imena “Mec” za koju su igrali Adrijan Zvošec, Neven Ujlaki i Petar Fuš. Njima je pripao i pehar za fair play.

Najboljim ekipama pehare su predali dopredsjednici Košarkaškog kluba Kotoriba Branislav Fuš i Roberto Ujlaki. Prije same završnice turnira održano je uvijek atraktivno natjecanje u pogađanju trica u kojem je sudjelovalo 38 natjecatelja među kojima je bio i općinski načelnik Ljubomir Grgec.

Tu je najbolji bio Luka Fundak nakon “pripetavanju” s braćom Zvošec, Franjom i Adrianom. KK Kotoriba ponovno se pokazao dobrom organizacijom, a za vođenje programa i biranje glazbe bio je zadužen Denis Radmanić.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije