Graničar nakon jedanaesteraca osvojio turnir

>> Graničar nakon jedanaesteraca osvojio turnir

NK Graničar Kotoriba je povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti ove godine organizirao trodnevni turnir na kojem su uz domaćina sudjelovali još i NK Vidovčan Donji Vidovec, NK Drava Donji Mihaljevec te NK Jalžabet. Prvog dana utakmicu su odigrali limači Graničara i Dubravčana iz Donje Dubrave, a bolji su bili gosti. U prvom polufinalu Graničar je pobijedio Dravu s čak 7:0. U ponedjeljak smo saznali ime drugog finalista – Jalžabet je bio bolji od Vidovčana 5:0.

Na sam Dan pobjede odigrane su tri utakmice. Mlađi pioniri Graničara i Dubravčana odigrali su za ‘predigru’ prijateljski susret u kojem su Kotoripčani pobijedili sa 7:0. Vidovčan i Drava igrali su za 3. mjesto i unatoč vodstvu Drave od 2:0, Vidovčan je velikim preokretom pobijedio 4:2 i osvojio 3. mjesto.

Finalna noćna utakmica između Graničara i Jažabeta obilovala je prilikama s jedne i druge strane, no Graničar je poveo tek sredinom drugog poluvremena pogotkom Karla Mlakara. Gosti su izjednačili pred sam kraj susreta pa se pristupilo izvođenju jedanaesteraca. Za Graničar su precizni bili Lončar, Mešnjak, Hertelendi i Kos, dok je Frančić pogodio stativu, a gosti su zabili gol manje pa je Graničar osvojio turnir ukupnim rezultatom 5:4.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije