Isprobajte vještinu pucanja lukom i strijelom

Od ponedjeljka na prostorima bivše vojarne u Čakovcu na rasporedu je streličarski kamp u organizaciji Streličarskog kluba Zrinski Čakovec. Streličarski kamp organizira se već niz godina. U kampu se djeca upoznaju s osnovama streličarskog sporta, a zadnji dan se organizira pravi turnir i najbolje nagrađuju s medaljama.


Djeca su dosta zainteresirana za kamp i svake godine je oko stotinu polaznika kampa. Obično se od drugog dana organizira rad u dvije grupe, da bi rad s djecom bio što bolji i kvalitetniji jer je streličarstvo pojedinačni sport te se svakom pojedincu mora posvetiti puna pažnja. Voditelj i glavni trener kampa bit će, kao i svake godine, Krešimir Štrukelj kod kojeg se mogu dobiti odgovori na sve nejasnoće u vezi streličarskog kampa.

Za ovaj kamp djeci ne treba ništa posebno jer sve potrebno imaju organizirano u klubu. Streličarski klub Katarina Zrinski je zadovoljan odazivom i trudom same djece u kampu jer im se  svake godine nakon kampa priključi oko petero novih mladih streličara. Pozivaju svu zainteresiranu djecu da se odazovu u streličarski kamp te da isprobaju vještinu pucanja lukom i strijelom.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije