Danijel Štefulj novi trener Sloge Čakovec

Nakon odlaska Antonija Jukića iz Sloge Čakovec u Graničar iz Kotoribe kormilo čakovečkog kluba preuzeo je Danijel Štefulj. Kontaktirali smo Štefulja koji nam je rekao: “Preuzeo sam Slogu u četvrtak. I dalje ostajem trener u Nogometnoj školi Međimurje Čakovec, sve smo riješili dogovorno.

Trenutno na raspolaganju imam 16 igrača i juniore koje smo priključili trenažnom procesu. Odigrali smo pripremni susret s Omladinecm iz Novog Sela Rok koji nas je pobijedio 2:0. Danas u srijedu igramo s Jedinstvom iz Novog Sela na Dravi, a zatim slijedi u nedjelju kup sa Zebancom.

Za utorak je dogovoren susret u Svetom Martinu na Muri s Poletom, a kako očekujemo prolaz u kupu slijedi nam susret drugog kola.”

Štefulj je u svojoj karijeri igrao u Varteksu, Croatiji Zagreb, Slaven Belupu, Hannoveru 96, Nuernbergu, Parderbornu, Rot – Weiss Essenu i Međimurju, zabilježio je nastupe i u mladoj i u seniorskoj reprezentaciji tako da svojim bogatim iskustvom sigurno može biti od velike pomoći Slogi Čakovec. Kako će se snaći u novom klubu vidjet ćemo 16. kolovoza kada Slogaši gostuju u Cirkovljanu kod Naprijeda u prvom kolu međužupanijske lige.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije