Plenum klubova II. Međimurske nogometne lige – istok

U Prelogu je u gradskoj kavani Lovac održan plenum klubova II. Međimurske lige istok. Od 16 klubova plenumu se odazvalo 14 predstavnika. Nije bilo predstavnika Galeba i Borca PMP. Ispred Međimurskog nogometnog saveza plenumu su bili nazočni Mato Kljajić predsjednik, Darko Jambrović tajnik i njegov pomoćnik, odnosno povjerenik za natjecanje Igor Križarić.

Klubovi su upoznati s propozicijama natjecanja za novu sezonu 2014./201. i izvučeni su natjecateljski brojevi. Hodošan i Graničar Novakovec dvije su momčadi koje će u novoj sezoni biti domaćini subotom.

Prema rasporedu u prvom jesenskom kolu igrat će: Draškovec – Hodošan u petak 15. kolovoza, Graničar (N) – Otok u subotu 16. kolovoza, a u nedjelju 17. kolovoza igrat će Mladost (SM) – Vidovčan, Dubravčan – Croatia, Dubrava – Budućnost (M), ČSK – Budućnost (P), Omladinac (DS) – Drava (DM) i Galeb – Borac PMP (T). Sve utakmice prvog kola počinju u 17:30 sati.

Plenumi se nastavljaju tijekom ovog tjedna. Danas (utorak) slijedi plenum Treće međimurske nogometne lige u 19:00 sati u Štefancu. U srijedu će biti plenum Druge međimurske nogometne lige – zapad u Strahonincu u 18:00 sati i na kraju u četvrtak u 18:00 sati u Palovcu plenum Prve međimurske nogometne lige.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije