U finalu turnira prvaka Kraljevčan i Međimurec, desetka Međimurja

>> U finalu turnira prvaka Kraljevčan i Međimurec, desetka Međimurja

U Donjem Kraljevcu se igra turnir prvaka Međimurskih nogometnih liga. Kraljevčan je bio bolji od Čukovca 2:0 golovima Tisaja i Jančeca. U drugom susretu Međimurec je porazio Budućnost Miklavec 3:1 s dva gola Kregara i jednim Primorca, dok je za Miklavčane zabio Sklepić. Najbolji strijelci liga dobili su prigodne statue i zanimljivost je da u dvije druge lige imamo po dva najbolja strijelca i da su u obje lige ti strijelci zabili po 33 gola.

Tijekom dana odigrane su brojne pripremne utakmice. U Turčišću je Borac poražen od Međimurja 0:10. U Svetom Martinu na Muri Polet je bio bolji od Varaždina 3:2. Nedelišće je pobijedilo Pušćine 3:1, a sutra gostuje kod Jalžabeta. Sloboda Slakovec je bila bolja od Mladosti Ivanovec 6:0. U Štrukovcu je Hajduk mininimalno poražen od Rudara 3:4. U nedjelju u 18:00 sati u Murskom Središću igraju Rudar i Mura Murska Sobota.

Na memorijalnom turniru Antun Novak Conar u Strahonincu u prvom polufinalu Mladost Palinovec je porazila Bratstvo Savsku Ves 1:0, a Strahoninec je pobijedio Jedinstvo Novo Selo na Dravi 5:0. U nedjelju u 16:00 sati za 3. mjesto igraju Bratstvo i Jedinstvo, a finale u 18:00 sati Strahoninec i Mladost Palinovec.

Imate li vi još koji nogometni rezultat pošaljite nam na mail ili ostavite u komentarima ispod teksta.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije