Međimurski novinari bolji od Fithyehaza

U sklopu malonogometnog turnira koji danas završava u Prelogu revijalni nogometni turnir odigrale su ekipe Fithyehaza iz Mađarske, Kozje iz Slovenije, Grad Prelog i Međimurski novinari. Novinari se skupe kao malonogometna ekipa tek nekoliko puta godišnje. Ove godine ekipa je bila druga na humanitarnom malonogometnom turniru u Čakovcu i odigrala je revijalni susret na turniru u Goričanu u organizaciji udruge Prijatelji.

U prvom susretu Novinari su poraženi tijesnim rezultatom 3:2 od Grada Preloga. U drugom susretu koji je bio za treće mjesto Međimurski novinari pobijedili su Fithyehaz 5:2. Kao i svaki puta puno važnije od nogometa bilo je druženje, ali jednom kad lopta krene s centra nema popuštanja na terenu.

Mađarska ekipa je bila brojnija od Novinara, ali im to nije pomoglo

Najljepše zahvaljujemo domaćinu koji nas je pozvao i omogućio nam još jedno malonogometno okupljanje i druženje te nas je počastio, a osobita zahvala ide na monografiji Preloga i kipiću svetog Jakoba što su kao poklon dobile sve ekipe koje su odigrale revijalne susrete.

Novinarsku ekipu činili su Dragan Bacinger (Srce TV), Zoran Fras (Srce TV), Robert Šarić (List Međimurje), Vedran Šarić (HRT), Tomica Jakopec (VTV), Željko Kraljić (HRČAK, eMedjimurje.hr) i Kristijan Gudlin (HRT). Nadamo se da ćemo se neki drugi puta okupiti u još većem broju.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije