Sportski vikend: Otvorenje stadiona u Prelogu

U nedjelju u 18:00 sati na stadionu Millenium u Donjem Kraljevcu vozi su speedway utrka Državnog prvenstva Hrvatske i Slovenije. Mlade speedway snage okušat će se u posljednjoj utrci u ovoj godini u Međimurju pa pozivamo sve ljubitelje speedwaya da ne propuste ovu utrku. Uz te mlade snage očekuju nas dva prekaljena borca, Hrvatsku će zastupati naš Jurica Pavlic, a susjede Slovence vozač Grand Prixa Matej Žagar.

Ovog petka i subote u Assenu u Nizozemskoj održava se Svjetsko prvenstvo u lovu ribe udicom na plovak u kategorijama U14, U18 i U23. Među brojnim nacijama svijeta Hrvatska ima svoje predstavnike u svim kategorijama, a među njima ima i puno naših Međimuraca koji su od nedjelje u Nizozemskoj.

Danas (petak) će se u Prelogu održati svečanost otvaranja nogometnog stadiona. Svečani dio uz kulturni program počinje u 17:30 sati. Otvaranje stadiona bit će u 18:00 sati nakon čega slijedi prijateljska utakmica NK Mladost Komet – NK Nafta 1903 Lendava . Nakon utakmice slijedi nastavak Malonogometnog turnira 34. Memorijal ing. Vladimira Skoka.

Tijekom vikenda u planu su brojne pripremne nogometne utakmice. U subotu igraju Borac Turčišće i Međimurje. U subotu Nedelišće u 18:00 sati dočekuje Pušćine, a u nedjelju gostuje kod Jalžabeta. U subotu Polet Sveti Martin na Muri dočekuju Varaždin, a u nedjelju slijedi gostovanje u Hlapičini kod Mure. Rudar u subotu gostuje kod Hajduka u Štrukovcu, a u nedjelju dočekuje Muru iz Murske Sobote. Sloboda Slakovec u subotu u 18:00 sati dočekuju Mladost iz Ivanovca. Imate li još kakve najave nogometnih susreta javite nam ili ostavite ispod ovog teksta u komentarima.

Nogometni klub Strahoninec i ove godine organizira memorijalni nogometni turnir  Antun Novak Conar na igralištu Stjepan Bujan Stipić u Strahonincu ove subote i nedjelje.  Na turniru sudjeluju NK Strahoninec, NK Bratstvo Savska Ves, NK Jedinstvo Novo Selo na Dravi i NK Mladost Palinovec. U subotu će se od 16:00 i 18:00 sati igrati polufinalni susreti, a u nedjelju u istim terminima susret za treće mjesto i finale.

Nogometni klub Trnovec organizira memorijalnu nogometnu utakmicu pod nazivom Velimir Habrun Fenč. Utakmica će se odigrati između ekipe NK Trnovec i NK Centrometal Macinec u nedjelju u Trnovcu s početkom u 18 sati. Sav prihod od ulaznica namijenjen je obitelji pokojnog Habruna. Fenč je poginuo 2012. godine u prometnoj nesreći u Ivanečkom Naselju.

U Donjem Kraljevcu se igra turnir prvaka Međimurskih nogometnih liga. U pretkolu danas (petak) u 18:00 sati igraju prvaka treće lige istok Budućnost Miklavec i prvak treće lige zapad Sloga Štrigova. U subotu u 16:00 sati igraju Kraljevčan 38 – Čukovec 77 te u 18:00 sati Međimurec i pobjednik pretkola. Finale je u nedjelju u 18:00 sati.

U 1. kolu kupa MNS u nedjelju u 18:00 sati u Donjem Mihaljevcu igraju Drava i Naprijed Cirkovljan.

Ako ste za malonogometne turnire preporučamo da u večernjim satima svratite do Preloga, Goričana ili Belice.

U subotu u Donjem Kraljevcu, u sportskom parku “Fundacije” održat će se drugi noćni streetball turnir s početkom u 19:00 sati. Kotizacija je 120 kn po ekipi u što je uključeno jelo i piće za svakog člana ekipe i pehari za prve tri plasirane ekipe. Ekipa se sastoji od tri člana na terenu i jedne zamjene.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije