Susret generacija u Svetoj Mariji: Sinovi pobijedili očeve

Budućnost svake udruge je rad sa djecom i podmlatkom. Tako i NK Mladost iz Svete Marije već dugi niz godina vodi posebnu brigu o radu sa djecom, što je garancija da će i se i u budućnosti u Svetoj Mariji igrati kvalitetan nogomet.

Uz brojne treninge i utakmice djeci je neophodna i podrška njihovih roditelja, kako bi stasali u kvalitetne igrače. Potporu pionirskoj momčadi prošle subote iskazali su njihovi očevi koji su odigrali prijateljsku utakmicu protiv svojih sinova, dok su majke pružale burnu navijačku podršku.

U vrlo napetom i neizvjesnom dvoboju u regularnom dijelu rezultat je bio izjednačen 6:6, pa se pobjednik odlučio izvođenjem kaznenih udaraca. Pobjeda je ipak pripala djeci koja su ostala mirnija i sa jednim golom razlike svladali svoje očeve.

Po završetku dvoboja ekipi pionira, koja se natjecala u skupini C Međimurskog nogometnog saveza i osvojila odlično 3. mjesto, uručene su prigodne medalje od njihovog trenera Marinka Dadasovića i tajnika Željka Kanižaja, koji je također dio sezone vodio ekipu. Druženje je nastavljeno uz delicije koje je pripremio predsjednik kluba Mario Gašparić.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije