Ispunimo danas dvoranu Graditeljske škole u Čakovcu

Iza nas su četiri kola čakovečke skupine D Svjetskog rukometnog prvenstva za juniorke. Na tablici uoči petog i posljednjeg kola Rusija i Rumunjska imaju maksimalnih 8 bodova, Slovenija i Brazil 4, dok su Tunis i Kina bez bodova.
 

Kineskinje u ogledu s Tunisom traže prve bodove

Igrom slučaja ispalo je da je posljednje 5. subotnje kolo najzanimljivije i bilo bi ga šteta propustiti iz više razloga. U 16.15 sati u subotu igraju Kina i Tunis. Obje reprezentacije su bez bodova, no kako se natjecanje i za njih nastavlja President’s Cupom baš u Čakovcu sigurno će i jedna i druga reprezentacija htjeti zabilježiti uspjeh.
 

18:30 Slovenija i Brazil odlučuju o 3. mjestu

I Slovenija i Brazil imaju dvije pobjede nad Kinom i Tunisom te dva poraza od vodećih u grupi Rusije i Rumunjske. To znači da je ovo direktan dvoboj za 3. mjesto u skupini. Skupina D križa se sa skupinom C i sigurno će obje reprezentacije htjeti izbjeći vodećeg u skupini C, a za to im treba pobjeda koja im osigurava treću poziciju.

Slovenke će dati sve od sebe da pobijede Brazil

Brazilke su na početku imale problema s prilagodbom jer su kasno stigle u Hrvatsku, no kako vrijeme odmiče sve su bolje, brže i efikasnije. Slovenke će sigurno imati podršku svojih navijača tako da možemo očekivati pravu rukometnu atmosferu. A vi izaberite jesu li vam draže egzotične Brazilke ili dekle iz Slovenije i navijajte za svoje favoritkinje.

Brazilke imaju dvije uzastopne pobjede, mogu li dobiti i Slovenke?

20.45 Rusija i Rumunjska za prvo mjesto

Želite li pogledati vrhunski, brz i atraktivan rukomet tada je ovo susret koji ne smijete propustiti jer veliko je pitanje kada ćemo opet imati priliku pogledati ovako zanimljiv susret. Obje reprezentacije imaju maksimalan učinak od četiri pobjede.

Ovo je posljednja 15. utakmica skupine D i na neki način finale ove skupine jer pobjednik ovog susreta će osvojiti prvo mjesto što mu donosi lakšeg protivnika u osmini finala.

Rumunjke se ističu svojom hitrinom i munjevitim akcijama

Rumunjke igraju brzo, nakon primljenog gola u trku se izvode centri, nakon postignutog gola još se brze vraćaju u obranu. S druge strane je Rusija koja ima visoku i jaku ekipu, ali i izuzetno brzu. Gotovo je pa nevjerojatno da nakon što se obrane postižu golove iz kontri i polukontri u nekoliko sekundi. Transformacija iz obrane u napad im je nevjerojatna.

Baš će biti zanimljivo na djelu vidjeti dvije vrhunske reprezentacije koje igraju brz rukomet, doslovno kao da ih vjetar nosi po terenu.
 

Potpora za Rusiju s tribina sigurno neće izostati


Dođite u subotu u dvoranu Graditeljske škole u Čakovcu

U subotu imamo posljednja tri susreta grupe D. Sva tri susreta imaju svoju posebnu draž i zato vas još jednom pozivamo nemojte propustiti ovaj vrhunski sportski događaj koji imamo ovdje i sad kod nas u Čakovcu jer zaista ćete imati što vidjeti i doživjeti.

U četvrtak je bilo više od 200 gledatelja u dvorani (isticali su se ruski navijači svojim povicima davaj Rusia, davaj, davaj), a mi se nadamo da ćete nam se u subotu pridružiti u programu koji je zaista za sportske sladokusce.

Ponavljamo još jednom da je cijena ulaznice 10 kuna, a djeca do 12 godina imaju besplatan ulaz. Ako se dugo niste nikamo izveli – sada je prava prilika za to. Na vama je da odlučite hoćete li ostati doma uz male ekrane ili ćete si priuštiti vrhunski rukometni izlazak. U Čakovcu imamo rukometni događaj najvišeg svjetskog ranga, a njegov vrhunac je u subotu – ne propustite ga.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije