NAGRADNA IGRA: Ne propustite rukometni finale grupe D

U subotu se igra 5. kolo čakovečke grupe D Svjetskog rukometnog prvenstva za juniorke. Svaki susret možemo gledati kao razigravanje za neku od pozicija. Kina i Tunis otvaraju program u 16:15 sati. Kako su obje reprezentacije još bez boda ovaj susret odlučuje o 5. poziciji i boljem plasmanu uoči President’s Cupa.

Slovenija i Brazil imaju 4 boda, a njihov susret koji počinje u 18:30 sati odlučuje o trećoj poziciji. Najatraktivniji susret bit će onaj od 20:45 sati kada se sastaju do sada neporažene Rusija i Rumunjska. Ruskinje su aktualne europske prvakinje i jedne od glavnih favoritkinja za svjetsko zlato što dovoljno govori o ovoj ekipi, dok Rumunjke igraju brz rukomet na kotre i polukontre pa možemo očekivati zanimljiv susret koji će biti točka na i čakovečke rukometne priče.

Subota 5. srpanj

16:15 Kina – Tunis (za 5. mjesto)         
18:30 Slovenija – Brazil (za 3. 3jesto)        
20:45 Rusija – Rumunjska (za 1. mjesto)  

NAGRADNA IGRA: Pozivamo vas da dođete u subotu u dvoranu Graditeljske škole i uživate u neizvjesnim rukometnim susretima. Prvih petero posjetitelja našeg portala nagrađujemo s dvije ulaznice za subotnji program. Ispod ovog teksta samo ostavite vaše ime i prezime. Za sve ostale ponavljamo cijena cjelodnevne ulaznice je 10 kuna, ulaz za djecu do 12 godina je slobodan.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije