4. noćni malonogometni turnir u Knezovcu

Četvrtu godinu za redom nezaobilazna postaja održavanja malonogometnih turnira je Knezovec. I ove godine nastavlja se istim ritmom, rolamo, driblamo i raspucavamo. Pozivaju sve ljubitelje vrhunskog malog nogometa na 4. noćni malonogometni turnir u Knezovcu, koji će se održati 4. i 5. srpnja (petak i subota) na malonogometnom igralištu u Knezovcu s početkom u 17:30 sati.

Kotizacija po ekipi iznosi 300 kuna. Fond nagrada: 1. mjesto 50% kotizacije + pehar, 2. mjesto 30% kotizacije + pehar, 3. mjesto 20% kotizacije + pehar i 4. mjesto tekuća nagrada. Spremne su i nagrade za najboljeg strijelca i golmana turnira.

Ekipa se sastoji od maksimalno 10 članova, a igra se u formaciji 4+1. Igra se na asfaltnoj podlozi. Prijave se primaju na broj 098/657-082 ili dolaskom na mjesto održavanja turnira najkasnije do 17 sati na dan održavanja turnira nakon čega slijedi izvlačenje skupina.

Na prošlogodišnjem izdanju turnira nastupilo je 18 ekipa iz svih krajeva Međimurja i šire. U dva dana turnir je posjetilo oko 2000 posjetitelja. Dođite i provjerite zašto Knezovec postaje odredište najboljih malonogometnih ekipa poručuje organizator Udruga mladih Knezovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije