U utorak utrka povodom Dana Ivanovca

U Međimurju se već u prvoj polovici 2014. godine održalo mnoštvo utrka, a jedna od onih koja će se idućeg utorka po prvi puta službeno održati u Ivanovcu, spada u red sportskih događaja koji će zasigurno privući zaljubljenike u trčanje i hodanje u prirodi.

Naime, Mjesni odbor Ivanovec odlučio je povodom obilježavanja Dana Ivanovca održati sportsku manifestaciju kojom će promovirati trčanje i hodanje pa poziva sve zainteresirane da se u utorak 24. lipnja od 18 h do 18,30 h okupe kod Vatrogasnog Doma u Ivanovcu i prijave za jednu od utrka, koje će kružiti ulicama i poljskim putevima Ivanovca.

Raspored:
Prijave 18 – 18,30 sati
Start glavne utrke na 8 km – 19,00 sati
Start trčanja i hodanja za građane na 2 km – 19,05 sati
Start utrka na 50 m za limač(ic)e 4-6 god. – 19,10 sati

Startnine nema, a za najbolje su osigurane medalje. Nakon utrke svim sudionicima osigurana je okrijepa.

Osim čakovečke Globetke koja je okupila trkače do sada pet puta u ovoj godini te odlično posjećenih utrka u Goričanu, Frkanovcu i Čakovcu, Ivanovec će pokušati načas trkače skrenuti i u svoj prekrasan seoski ambijent u samoj blizini Čakovca.

Utrka u Ivanovcu ujedno je i prava prilika da se na najbolji način opustimo uoči Dana državnosti te proslavimo pobjedu Hrvatske nogometne reprezentacije nad Meksikom. Za više informacija kontaktirajte Stjepana Bernata na broj mobitela 095 806 1767.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije