Hrvatska deklasirala Kamerun, u ponedjeljak Meksiko

Na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu Hrvatska je deklasirala Kamerun 4:0. U našoj nagradnoj igri najhrabriji prognozer je bio Matej Trstenjak koji je pogodio rezultat i kojemu čestitamo na osvojenim kartama za čakovečke bazene.

Olić je načeo Kamerunce u 11. minuti, nastavio je Perišić u 48. minuti. a Mandžukić je golovima u 61. i 73. minuti potvrdio pobjedu Hrvatske. Zanimljivo je sada u našoj grupi jer Brazil i Meksiko imaju po 4 boda, Hrvatska 3 i Kamerun 0.

Nakon susreta izbornik Niko Kovač je rekao: “Kamerun možda nije bio na visokoj razini, ali uvijek je za to zaslužan i protivnik. Ne želim omalovažavati ovu odličnu partiju, ova reprezentacija ima znanje i moć za suprotstaviti se najboljima. Sada nas to čeka i protiv Meksika, to je za nas veliko finale. O njima ćemo još pričati, ali svi su vidjeli da je to vrlo, vrlo dobra, agresivna i okomita momčad koja je mogla ugroziti čak i Brazil. Želimo ući svježi i odmoreni u taj dvoboj.”

U ponedjeljak 23. lipnja, Hrvatska će igrati protiv Meksika, a Kamerun protiv Brazila. Oba susreta počinju u 22:00 sata. Izabranike Nike Kovača pobjeda sigurno vodi u nastavak natjecanja.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije