Druženje djece polaznika škole nogometa Zelenko i roditelja

Održano je završno druženje djece polaznika škole nogometa Zelenko i roditelja na kraju vrlo uspješne sezone gdje su djeca u obje kategorije postala prvaci. Druženje je održano kao i na kraju svake godine, pretprošle godine se otišlo na izlet na Mrežnicu, dok se prošle godine posjetio rekreacijski centar Accredo. Ove godine je odluka pala za druženje na nogometnom igralištu u Novakovcu. Uz obilje jela i pila druženje je trajalo do kasnih sati.

Posebno treba pohvaliti odličan odaziv, te angažman roditelja, kako na ovome druženju tako i tokom cijele natjecateljske sezone. Posebna atrakcija su bile utakmice mama i tata, mama sa djecom, te očeva sa djecom.

Djeca imaju odmor mjesec dana, a treninzi se nastavljaju 15. srpnja kada počinje tradicionalni nogometni kamp u organizaciji ŠN Zelenko u naseljima Miklavec, Celine, Sivica, Podturen, Dekanovec i Novakovec. Iz škole pozivaju svu zainteresiranu djecu godišta 1999 – 2008 da se priključe na nogometnome kampu, te aktivno u druženju i igri provedu ljetne praznike.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije