Ljetni turnir Spartak 2014.

Nogometna škola Spartak je tradicionalno u lipnju,domaćin i organizator turnira mlađih kategorija. U dva vikenda mjeseca lipnja održat će se turnir u četiri uzrasne kategorije. Minule se nedjelje turnir odigrao u kategorijama U-7 i U-8.

NŠ Prelog U-7 je bio najbolji

Po lijepom vremenu turnir je privukao i lijep broj gledatelja, koji su došli podržati najmlađe nogometaše.  U dvije kategorije prijavilo se 8 ekipa, po četiri u svakoj. Nakon svih odigranih utakmica najboljima su se pokazale ekipe NŠ “Varaždin” u kategoriji U-8 te NŠ “Prelog” u kategoriji U-7.

Varaždinci U-8 su bili najbolji

U kategoriji U-8 najboljim je vratarom proglašen Martin Vindiš (Varaždin), a strijelac Silvio Pigac (Prelog), dok je u kategoriji U-7 najbolji vratar Gregori Jagić (Varaždin), a strijelac Saša Kočet (Prelog). NŠ “Spartak” zahvaljuje se svim ekipama na dolasku, trenerima i roditeljima djece. Isto tako zahvaljuje se Dragutinu Braniloviću, predsjedniku Mjesnog odbora Mala Subotica, koji je uručio nagrade najboljima te sponzorima: Općini Mala Subotica, Auto Đurkinu Belica i Samoposluzi Pojek Mala Subotica.

Mlade snage Spartaka

Natjecanjem za najmlađe otvara se turnir, koji će se nastaviti u subotu 21. lipnja za kategoriju U-10 te u nedjelju 22.lipnja za kategoriju U-12.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije