Turnir u malom nogometu Dvorščekov most Goričan 2014.

Već  8. godinu za redom, udruga iz Goričana Dvorščekov most pripremila je trodnevni turnir u malom nogometu koji je započeo u petak  te završio u nedjelju. Na turnir se prijavilo 10 ekipa, koji su svoje vještine i znanje pokazali pred mnogobrojnom publikom. Također se odigrala revijalna utakmica prije finala u kojoj su igrali limači iz NK Trnava Goričan.

Za 3. mjesto borili su se Žota hiža i Manchester City, koji su odigrali 3:3, no penali su presudili utakmicu 6:5 u korist Žote hiže. U finalnoj utakmici svoje snage su odmjerili Kukuriku city i Sparta, u kojoj je ekipa Kukurikača slavila rezultatom 3:2 te im je to bila treća uzastopna pobjeda na ovom turniru. Prijelazni pehar sad ostaje u njihovom vlasništvu te se više neće predavati dalje.

Također su na kraju turnira proglašeni najbolji strijelac, igrač i golman turnira. Najbolji strijelac je Marko Markač (Tuteki), najbolji igrač Tomica Mlinarec (Kukuriku city) te najbolji golman Dino Magdalenić (Kukuriku city). Valja napomenuti da se za dobru klopu i piće pobrinula ekipa iz Dvorščeka.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije