Uređivanje dvorane Graditeljske škole za SP u rukometu za juniorke

Još je dvanaest dana do početka Svjetskog juniorskog prvenstva za rukometašice skupine D koja će igrati u Čakovcu. Kako bi se što bolje pripremili za ovaj događaj koji počinje 28. lipnja organizacijski odbor ima pune ruke posla. Jedan od poslova je i uređenje dvorane Graditeljske škole u Čakovcu u kojoj će se igrati svi susreti.

>>> Čakovec dočekuje najbolje rukometne juniorke svijeta

>>> Goran Cvijič: “U Međimurju se uvijek dobro osjećamo”

U petak je završena nastavna godina i odmah se prišlo uređenju unutarnjih prostorija kako bi dvorana u što boljem stanju dočekala reprezentacije Rusije, Slovenije, Tunisa, Kine, Brazila i Rumunjske, a nakon toga još i idućih šest novih reprezentacija koje će doći igrati President’s Cup, odnosno razigravanje od 17. do 24. mjesta. Jedan od većih poslova bit će postavljanje novog sportskog poda ovog petka, a postavit će se i novi golovi. Teren će biti postavljen bliže tribinama tako da se neće koristiti teleskopske tribine.

Rade se i usklađuju poslovi vezani uz volontere, promidžbu, prijevoz, ulaznice, novinare, akreditacije, osiguranje, informatičku opremu, statistiku, suce, ekipe i još brojni drugi kako bi se Međimurje i Čakovec pokazali u najboljem mogućem svjetlu kao dobri domaćini i još bolji organizatori ovako značajnog natjecanja svjetskog ranga.

Sve ekipe će biti smještene u Toplicama Sveti Martin, a treninge će odrađivati u dvoranama u Murskom Središću i u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu. U skupini svaka reprezentacija igra pet susreta. Četiri najbolje nastavljaju svoje susrete u drugim gradovima u osmini finala, dok će dvije najslabije reprezentacije iz čakovečke skupine D i preostale tri skupine odigrati još osam susreta u Čakovcu. Više detalja možete naći ovdje. Prema trenutim podacima cijena ulaznice bit će 10 kuna.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije