Judo klub Zrinski Čakovec osvojio deset medalja u Samoboru

Judo klub Zrinski Čakovec prisustvovao je na 23. međunarodnom kupu državnosti u Samoboru, zadnjem turniru ove školske godine za uzrast djevojčica i dječaka od 6 do 12 godina. Na turniru je nastupalo 200 natjecatelja i natjecateljica iz 14 klubova iz Hrvatske.

Judo klub Zrinski Čakovec prisustvovao je s dvanaest natjecateljica i natjecatelja, četiri džudašice i osam džudaša. Odličnim borbama svjedoči mnogo osvojenih medalja, tj. od dvanaest natjecatelja, deset je osvojilo medalje. Posebno su se iskazali osvajači zlatnih medalja,  Alek Mlinarić i Borna Šimunić. Srebrna odličja osvojili su Lovro Jurgec, Gala Pasarić i Vida Korpar, dok su brončanog sjaja osvojili Noa Kostel, Josip Zadravec, Filip Rodinger, Nikolina Golubić i Marin Vabec.

Judo klub Zrinski Čakovec završava sezonu sa završetkom nastavne godine te svojim aktivnostim nastavlja već u kolovozu kada se u obimu održavanja ljetnog sportskog kampa “Svaki tjedan sport jedan 2014.” održava i judo kamp. Judo ljetni kamp održavat će se u terminu od 18. do 22. kolovoza,ovaj puta u novom prostoru dvorane na streljani SRC-a Mladost u Čakovcu. U navedenom prostoru JK Zrinski će postaviti fiksni tatami, gdje će se ubuduće trenirati i gdje će se upisivati novi članovi u rujnu. Ovim putem se pozivaju svi koji žele okušati u ovom plemenitom sportu da nam se pridruže ljetnom kampu kao i upisu u judo školu u 9. mjesecu. Dođite i učite vještinu džuda i postanite dio olimpijske obitelji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije