Utakmice Svjetskog prvenstva pratite u Sportskom parku Trate u Nedelišću

Pozivamo Vas na praćenje uživo utakmica Svjetskog prvenstva u Brazilu od 12.6. do 13.7. kad se u ponudi nalaze

Litra vina i voda – 30 kuna
Točeno Laško 0,5 – 10 kuna
Točeno Laško 0,3 – 6 kuna

Za svaki dan pripremljena su prigodna jela i grickalice. Uz sve to, nudi se mogućnost osvajanja besplatnih litri vrlo kvalitetnog vina putem pogađanja rezultata utakmica. Listići se zaprimaju sve do početka utakmice.

Dođite već u četvrtak na otvaranje Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu odigravanje utakmice Brazil – Hrvatska od 22 sata.

Nova terasa u sklopu Sportskog parka Trate u Nedelišću u sklopu kojeg se nalaze malonogometno igralište na umjetnoj travi, pet teniskih terena, dječje igralište, viseća kuglana, odbojka na pijesku te boćalište, započela je s radom kako je lijepo vrijeme svojim dolaskom počastilo naš kraj. Tereni rade non stop, na adresi Tenis kluba Nedelišće, Josipa Marčeca 27a, na putu prema stadionu NK Nedelišće.

Sportski park Trate pun je zelenila kojeg zaokružuju šuma od graba, drvored od katalpa, trava, drvored od međimurskog hrasta, čemprese te četiri zelena otoka.

Za potrebe sportskih susreta na raspolaganju nude mogućnost vlastitog korištenja pečenjara ili kuhanja za sve sudionike natjecanja i društva kao i mogućnost organiziranja vlastitih događanja, rođendana, obljetnica i susreta za tvrtke, teambuilding, prezentacija i sportskih susreta.

U Sportskom parku Trate nalaze se dvije terase, jedna u hladovini drveća sa deset velikih suncobrana, a druga natkrtivena terasa s prostorijom od 50 mjesta.

Po ljeti u planu imaju organizaciju malonogometne lige i turnira s velikim novčanim fondom, a zainteresirani se mogu javiti na zvonkokerman@gmail.com.

Upisi za Školu tenisa su u tijeku, otvorena vrata održavaju se svaki petak ujutro u 10 i u 16 sati, a najavite se možete teniskom treneru Goranu Račiću na broj 091/123-0405.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije