Finale juniorskog kupa i humanitarna utakmica za Bojana Vargu

U prvom susretu finala kupa Međimurskog nogometnog saveza za juniore u prvom se susretu danas u Kotoribi sastaju Graničar i Međimurje. Početak susreta je u 18:00 sati. Uzvrat je idućeg petka 30. svibnja u noćnoj utakmici u Čakovcu.

Na igralištu NK Međimurec Dunjkovec – Pretetinec danas u srijedu s početkom u 17:00 sati organizirat će se humanitarna nogometna utakmica za Bojana Vargu – Tinčeka između Reprezentacije hrvatskih svećenika i Humanih zvijezda.

Selektor svećenika je Krešimir Žinić, a humanih zvijezda Branko Ivanković i Mladen Bubek. U sastavu humanih zvijezda će biti Davor Vugrinec, Dražen Ladić, Robert Jarni, Miljenko Mumlek, Srebrenko Posavec, Nastja Čeh, Dražen Škvorc, Nikola Šafarić, Željko Domjanić, Božidar Kolarić, Krešimir Žnidarić, Robert Težački, Danijel Štefulj, Goran Vincetić, Štefan Srpak, Zoran Kraljić, Damir Rob, Ivan Dominić Đoni, Zlatko Mihalković, Siniša Žvorc, Tihomir Treska, Smiljan Šafarić, Ivica Štefičar, Robert Katanec, Kristijan Varga, Stjepan Vinko

Ovu hvalevrijednu akciju je organizirao Stjepan Topolnjak Štefek u suradnji sa svojim bivšim igračima koje je trenirao u svojim i njihovim mlađim danima, a NK Međimurec pruža potporu ovom događaju. Topolnjak je poznat kao trener i selektor mlađih kategorija NS Međimurja osamdesetih godina, a odlazak Ladića u Dinamo i Jarnija u Hajduk itekako je svima ostao u sjećanju. Bojan je bio veliki i neosporni talent koji na žalost nije mogao do kraja ispoljiti svoj potencijal i ova će mu utakmica sigurno puno značiti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije