Rukometaši Preloga pobijedili prvaka Ivanića

U posljednjem 26. kolu Prve hrvatske rukometne lige rukometaši Preloga priredili su veliko iznenađenje pobijedivši prvaka i budućeg člana Premier lige Ivanića 25:23. Volje, želje i motivacije protiv kompletnog Ivanića nije nedostajalo i na kraju se pobijedilo, a kad smo pitali za rezultat čuli smo da se cijelo vrijeme iz pozadine glasno orila pjesma, rukometaši Preloga to su definitivno itekako zaslužili za kraj prve prvoligaške sezone.

Rukometaši Preloga odlično ulaze u susret i nakon dvadesetak minuta vode 8:3. Na poluvrijeme se odlazi rezultatom 13:10. Prelog ima tri do četiri gola razlike do 50. minute kada je bilo 24:20. S tri uzastopna gola Ivanić dolazi na 24:23, no Prelog zabija gol u idućem napadu za veliku pobjedu 25:23.

Nakon susreta trener Dubravko Hozjak nam je rekao: “Iza nas je teška i naporna sezona, hvala mojim igračima na odličnom rezultatu u ovako jakoj ligi. S nova dva boda i pobjedom sezonu smo završili s 12 pobjeda i 12 poraza što nas svrstava u sredinu tablice oko 6. ili 7. pozicije, ovisno o drugim rezultatima, što je svakako iznad plana. Da je bilo više sreće i boljih uvjeta ekipa je mogla biti negdje između 3. i 5. pozicije na tablici.

Sada se treba odmoriti i vidjeti što i kako u drugoj prvoligaškoj sezoni. Svi oko nas moraju shvatiti da su dečki amateri i da im treba stvoriti bolje uvjete. Prosjek ekipe je svega 21.5 godina, imamo izvrsnu ekipu i jednaku takvu perspektivu rukometa u Prelogu.”

Prelog – Ivanić 25:23 (13:10)

Prelog, Školska sportska dvorana. Gledatelja 200.
Suci: Tomislav Matić (Kostrana) i Kristijan Orešković (Senja).

Prelog: Lončarić, V. Belić, Matić 1, Bogović 3, Koprek, Bergovec, Z. Martinčević, Bratković 2, Horvatić 2, Logožar, Krajner 2, Malek 2, N. Martinčević 4, Janušić 1, M. Belić 8. Trener: Dubravko Hozjak.

Ivanić: Janeš, Nikolić, Pehar 1, Sertić 2, Vlahek 2, Bobić 1, Janković 1, Lukačec 4, Zrakić 4, Rončević, Glumac, Magdić 1, Babić, Kolak, Veraja 2, Vidaković 3. Trener: Igor Abramović.

Sedmerci; Prelog 1 (0), Ivanić 2 (1).
Isključenja: Prelog 4, Ivanić 4 minute.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije