Međimurje već u finalu, neizvjesno u ogledu dviju Mladosti

U prvim susretima polufinala kupa Međimurskog nogometnog saveza Međimurje si je već osiguralo mjesto u finalu, a neriješeni ishod u ogledu Mladost iz Palinovca i Mladosti iz Ivanovca jamči zanimljivi uzvrat.

Šenkovec – Međimurje 0:5 (0:1)

U susretu odigranom u Šenkovcu Međimurje je u potpunosti potvrdilo status favorita. Već u 3. minuti Čakovčani golom Dodleka vode 0:1. Međimurje dominira u prvom poluvremenu, no bez reallizacije. Šenkovec je sredinom poluvremena imao najveću prigodu kad se zatresla stativa.

Početkom drugog dijela prečka Međimurja, a tada golovima Kokota u 53. minuti i Stjepana Korenike u 61. Međimurje rješava pitanje pobjednika.

Kod 0:3 Šenkovec ima jednu veliku prigodu nakon ubačaja s desne strane za smanjenje rezultata, no igrači Međimurja izbacuju loptu s gol crte. Nakon pogreške u domaćoj obrani Puclin u 77. minuti zabija za 0:4, a konačnih 0:5 postavlja Aleksandar Korenika u 84. minuti.

Mladost Palinovec – Mladost Ivanovec 1:1 (0:0)

U srazu dviju Mladosti pobjednika nije bilo. Prvo poluvrijeme mreže miruju. U drugom dijelu Palinovčani ne koriste nekoliko dobrih prigoda, a to kažnjavaju gosti koji su poveli 0:1. Taj rezultat je bio do same završnice kada Palinovčani napokon zabijaju gol za neriješeni rezultat 1:1. Uzvrat je kroz dva tjedna i pitanje finaliste je potpuno otvoreno u ovom susretu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije