Plivanjem do svjetlosti 2014. i Noć bazena

Misija Lionsa je stvarati i učvršćivati duh razumijevanja među ljudima svijeta pružanjem humanitarne pomoći i dobrovoljnim služenjem svojoj zajednici kroz međunarodnu suradnju. Moto “Služimo”, odnosno “We Serve”, prihvaćen je (između više od 6000 prijedloga članova širom svijeta) na međunarodnoj Konvenciji 1954. godine.

Prikupljena sredstva biti će donirana u humanitarne svrhe: Knjižnici “Nikola Zrinski” Čakovec – za proširenje kutka za slijepe i slabovidne CD player Plexstar, Udruzi slijepih Međimurske županije za nabavku Tomboy uređaja i štampanje turističkog vodiča Čakovca na brajici.

Isto tako kroz projekt žele promovirati i poticati tjelesnu aktivnost – plivanje – kao najzdraviju tjelesnu aktivnost. Želja je da se u projekt uključi što veći broj sudionika da bi i cilj akcije bio što veći financijski efekt i što više otplivanih dužina bazena, čime se potiče plivanje kao najzdravija tjelesna aktivnost. Parola projekta je: «Plivajte nekoliko dužina i time aktivno poduprite 24-satno plivanje u dobrotvorne svrhe – Plivanjem do svjetlosti

Mjesto održavanja: gradski bazeni Čakovec
Početak: 25.4.2014. od 17,00 sati
Svečano otvaranje: 25.4.2014. od 19,00 sati
Završetak: 26.4.2013. do 17,00 sati
Proglašenje: 26.4.2013. u 17,30 sati

Pliva se u 25 metarskom bazenu. Broje se dužine plivanja bez obzira na vrijeme i može se plivati više puta, stilom kojim se želi, a preplivane dužine zbrajaju se kroz sva 24 sata akcije. Po završetku plivanja učesnik predaje osobni evidencijski karton u centar za obradu rezultata. Prva tri pojedinca primiti će nagrade sponzora.Akreditacija uključuje korištenje bazena kroz cijelo vrijeme trajanja akcije, diplomu za sudjelovanje te mogućnost sudjelovanja u pratećim programima.

Redovna kotizacija iznosi 50,00kn, a djeca, studenti, umirovljenici plaćaju 30,00kn. U subotu će još biti prodram zdravstvene zaštite, u petak u 20:00 sati podvodno fotografiranje te disco na bazenu.

Noć bazena

Gradski bazeni Čakovec inicijator su i organizator Noći bazena u Hrvatskoj. Noć bazena manifestacija je koja okuplja raznoliko građanstvo s ciljem približavanja bazenskih centara korisnicima kao mjesta integracije sporta, sportske rekreacije, edukacije te poslovnih mogućnosti i zabave.

U manifestaciji sudjeluju bazeni i plivališta diljem Hrvatske nudeći pritom vlastitim građanima rekreativne, atraktivne, edukativne i zdravstvene sadržaje oblikovane u cjelonoćne programe.

U Noći bazena sudjeluju gradovi:
Čakovec – Gradski bazeni Marija Ružić
Koprivnica – Gradski bazeni Cerine
Slavonski Brod – Gradski bazeni Slavonski Brod
Sisak – Športsko rekreacijski centar
Varaždin – Gradski bazeni Varaždin
Vinkovci – Vinkovačko dvoransko plivalište Lenije
Zadar – Zatvoreno plivalište Višnjik

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije