NK Mačkovec organizira amaterski paintball turnir

U subotu 19. travnja Nogometni klub Mačkovec organizira amaterski paintball turnir. Turnir će se održati kod igrališta u Mačkovcu. Na turnir se mogu prijaviti svi stariji od 14 godina. Ekipe će biti formirane od 3 igrača u timu te se igra isključivo sa paintball opremom tvrtke Accredo d.o.o. iz Zasadbrega koja je ujedno i suorganizator cijelog događaja.

Kotizacija iznosi 150 kn po timu, a u cijenu je uključena kompletna paintball oprema: paintball marker, zaštitna maska, kombinezon, rukavice i 50 kuglica po utakmici. Prijava timova moguća je do petka 18. travnja na broj telefona 098 802 525 ili na email: toplek25@gmail.com.

Igra se po sistemu 1 bod za pogodak i 3 boda za osvajanje zastavice. Ovisno o broju prijavljenih timova formirat će se više skupina gdje će unutar skupine svaki tim odigrat sa svakim minimalno jednu utakmicu. Svaki tim tako će odigrat najmanje 5-7 paintball utakmica. Tijekom cjelodnevnog turnira osigurani su hrana i piće kao i nagrade za najbolje paintball timove.

Prije samog turnira organizirana je kratka edukacija za sve početnike koji nemaju nikakvog iskustva u igranju paintballa tako da će apsolutno svi sudionici bez problema moći sudjelovati na turniru.

Kako je krajem prošle godine 1. amaterski paintball turnir u Malom Mihaljevcu privukao velik broj timova i povećao interes za ovakvom vrsti natjecanja tako i za nadolazeći turnir organizatori očekuju poveći broj zainteresiranih.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije