Mate Rašić: “Nije bio udarac, već odgojna mjera tzv. ćuška”

U našem komentaru 3. HNL Sjever objavili smo rečenicu iz zapisnika u kojoj je navedeno da je trener NK Čakovec Josip Zbiljski udario svog igrača zbog čega je i isključen. Kako stoji u dopisu kojeg smo primili na tu rečenicu reagiraju igrači NK Čakovec:

“Poštovani, u ime igrača Nogometnog kluba Čakovec, pišem vam u vezi vašeg objavljenog članka gdje ste napisali da je trener Nogometnog kluba Čakovec, Josip Zbiljski, isključen zbog udaranja svog igrača Dine Božičkovića.

Naime, to nije bio udarac kakvim ste ga vi opisali i objavili u svom članku, već je to bila odgojna mjera tzv. “ćuška”, koju je valjda svaki igrač dobio u mlađim uzrastima zbog nepoštivanja  prema nogometnim zahtjevima trenera.

Igrač se u više puta nije vraćao u obranu te je kod jednog primljenog gola bio i direktni krivac. Naš trener je veliki profesionalac, veliki radnik i prije svega veliki čovjek, te mi igrači stajemo u njegovu obranu.

Zato vas molim da našeg trenera ne dovodite u ovakve optužbe da je nekog udario, ako mi igrači koji smo igrali i koji smo bolje vidjeli situaciju od vas, stajemo iza njega, te vas molim da ovaj članak objavite. U ime igrača Nogometnog kluba Čakovec, Mate Rašić.”

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije