Mario Kovačević: “Neće nam biti lako u kupu s Centrometalom”

Nakon pobjede Međimurja nad Graničarom iz Kotoribe 8:1 porazgovarali smo s trenerom Čakovčana Mariom Kovačevićem.

eMedjimurje: Protiv Graničara ste bili danas više nego uvjerljivi.

Kovačević: Na kraju je ispalo lagano, ali u početku nije. Svaka ekipa koja tu dođe stane iza u blok i čekaju polukontru ili kontru, ako im nešto prođe. Na žalost njima je prva takva situacija prošla. Loše smo reagirali u skoku, golman je krenuo pa stao i oni su dali gol koji nas je razbudio. Dobro smo reagirali, brzo smo izjednačili. Dali smo drugi pa treći gol i poslije toga je samo bilo pitanje koliko ćemo dati golova na utakmici.

eMedjimurje: Iako ste susret igrali u subotu popodne novi trening je već u nedjelju u 10:00 sati?

Kovačević: U utorak imamo važnu kup utakmicu protiv Centrometala u Macincu i zato imamo sutra trening. Moramo trenirati, tako možemo najviše pomoći sami sebi.

eMedjimurje: Kakva su očekivanja uoči utorka i gostovanja u Macincu?

Kovačević: Nama svi daju ulogu favorita, ali kad krene utakmica svima je najslađe pobijediti Međimurje. Ja to razumijem i poštujem, ali nas čeka teška utakmica. U ekipi poznajem više igrača koji su igrali i kod nas, oni su dobra ekipa i neće nam biti lako, ali mi ćemo se pripremiti jer nama je taj kup jako bitan. Ekipa koja pobijedi ide u polufinale gdje su dvije utakmice. Mi s bilo kim da igramo u Međimurju dvije utakmice teško će izdržati s nama. U Macincu nam je jako bitna utakmica, poštujemo domaćina, znamo da su dobra ekipa, ali mi idemo tamo pobijediti i proći dalje.”

eMedjimurje: Krunoslav Bratković i Marijan Dumančić su svakako igrači koji imaju iskustva i znanja u dresu Centrometala.

Kovačević: Upoznat sam s više igrača Centrometala i pazit ćemo na njih. Ali kažem, opet smatram da je sve do nas. Mi smo trenutno kompaktnija ekipa, tehnički i fizički. U jednoj utakmici se može svašta desiti, oni će dati sve od sebe i to i očekujem od njih. Mi se moramo postaviti kako treba. Drago mi je što ću se susresti tamo i s Bratkovićem i s Dumančićem, to su dobri i pravi igrači, ali ja vjerujem svojim igračima i nadam se pobjedi.

Četvrtfinale međimurskog nogometnog kupa Centrometal – Međimurje igra se u utorak od 16:30 sati u Macincu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije