Rudar bolji od Poleta, osmica Međimurja, Zbiljski udario svog igrača

U 21. kolu 3. HNL Sjever imali smo dvije utakmice međimurskih predstavnika. U Čakovcu je Međimurje s visokih 8:1 pobijedilo Graničara iz Kotoribe. Iako su Kotoripčani poveli 0:1 u 13. minuti golom Cecelje nakon nesporazuma u obrani domaćina na poluvremenu je već 3:1. Strijelci za domaće su bili Vuk i dva puta Dodlek.

Kod trećeg gola ozlijedio se gostujući vratar Dino Jambres kojeg je na vratima zamijenio igrač Petar Mikulan. U nastavak se nije zapravo ni ušlo, a već je Vuk zabio za 4:1. Bilo je samo pitanje koliko će Međimurje zabiti golova, a s dva gola Kokota, Golika iz kaznenog udarca i Hernandeza pri kraju završilo je 8:1.

Međimurje je bilo uvjerljivo protiv Graničara

U lokalnom derbiju odigranom pred oko 800 gledatelja Polet je u Svetom Martinu na Muri poražen od Rudara 0:1. Jedini gol za lapornike zabio je Matija Zadravec u 13. minuti. Rudar je od 57. minute ostao bez Nine Šprajca, ali se uspio obraniti i s igračem manje. Na klupi Rudara umjesto kažnjenog trenera Josipa Filipana bio je Smiljan Liklin koji nam je rekao: “Zasluženo smo pobijedili i uspjeli smo očuvati prednost unatoč igraču manje. Moji igrači su dali maksimum od sebe i odigrali su prema dogovoru.”

Rudar je slavio u gostima kod Poleta

Nedelišće i Slatina završili su bez golova 0:0. Domaćin je pred tristotinjak gledatelja imao izglednije prilike za gol, ali ih nije znao iskoristiti.

Mladost iz Preloga poražena je u Virju kod Podravca 6:0. Poluvrijeme je bilo 4:0.

Slatina je porazila Čakovec 4:1. Prvi dio je završio 1:0. Luka Pušić zabio je gol za Čakovec u 72. minuti. U rubriku vjerovali ili ne mogla bi ići rečenica iz zapisnika: “U 59. minuti isključen je trener gostiju Josip Zbiljski radi udaranja otvorenim dlanom po glavi igrača svoje ekipe br. 6.” Taj igrač je Dino Božičković.

Nedelišće i Virovitica završili su bez golova

3. HNL sjever 21. kolo: Polet – Rudar 0:1, Međimurje – Graničar 8:1, Nedelišće – Virovitica 0:0, Slatina – Čakovec 4:1, Podravac – Mladost Prelog 6:0.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije