Rukometaši Preloga žele novu pobjedu

U subotu u dvorani osnovne škole u Prelogu s početkom od 20 sati  rukometaši  Preloga dočekuju RK Dugo Selo. Gosti su ekipa koja u drugom dijelu prvenstva zahvaljujući nekoliko pojačanja  bilježi dobre rezultate, treba ih shvatiti jako ozbiljno jer svako opuštanje bit će teško nadoknaditi. Bit će ovo utakmica dvije mlade ekipe koje prezentiraju brz i atraktivan rukomet.

Susret nam je najavio trener RK Prelog Dubravko Hozjak: “Pobjeda rukometašima Preloga donosi priključak vodećim ekipama zato pozivamo sve prijatelje sporta da dođu bodriti domaću momčad ,pogledati dobar rukomet i podržati obje ekipe u sportskom nadmetanju.

Pobjeda u prošlom kolu u Križevcima donijela je rukometašima Preloga dodatno samopouzdanje da mogu odigrati na jako visokom nivou, bez obzira s kojim protivnikom igrali.

Zato vidimo se u subotu u  Prelogu , jer vaš dolazak nam puno znači kao potpora za naše zalaganje u promociji rukometa  koje prepoznaju mnoge sredine u kojem gostujemo i dobivamo puno pohvala na račun malog kluba u tako zahtjevnom natjecanju.”

1. HRL muški

1. IVANIĆ 27
2. SPLIT 26
3. CRIKVENICA 24
4. KTC 22
5. PRELOG 20
6. ŽUPANJA 20
7. HRVATSKI DRAGOVOLJAC 19
8. OSIJEK 18
9. KOZALA 18
10. DUGO SELO 16
11. MATULJI 15
12. BIOGRAD 14
13. ZADAR 13

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije