Miljenko Fuš novi je predsjednik Košarkaškog kluba Kotoriba

U subotu 29. ožujka izvanrednu izbornu skupštinu imali su članovi Košarkaškog kluba Kotoriba. Zašto izvanredna izborna? Roberto Ujlaki kazao je kako se dosadašnji predsjednik Dobriša Zvošec u klubu nije pojavio godinu dana, pa je Upravni odbor bio primoran zatražiti njegov opoziv.

Tako je na skupštini za novog predsjednika (do kraja mandata – 2 godine) izabran dugogodišnji član i nekada vrsni košarkaš Miljenko Fuš. Dopredsjednici su Branislav Fuš i Roberto Ujlaki, a poslove tajnika radit će Vedran Golub. U Upravni odbor još su imenovani Goran Munka i Rudolf Balog, dok Nadzorni odbor čine Tomislav Sušec, Hrvoje Fuš i Željko Radmanić.

Novi predsjednik kotoripskih košarkaša zahvalio je na povjerenju i pozvao članstvo na maksimalnu suradnju. Govoreći o radu kluba u protekloj godini istaknuo je da su u natjecateljskom dijelu imali 4 ekipe – seniore, kadete, mlađe kadete i dječake starosti do 12 godina. I lani su imali velikih problema sa seniorskim sastavom kojem su se priključili 4 kadeta te su uz jednog juniora i pet-šest seniora uspjeli odigrati sve utakmice u C1ligi.

Rezultatski nisu bili uspješni no ipak ih vesele dvije činjenice: da su dečki usprkos lošim rezultatima bili ekipa i da imaju najmlađu ekipa čije vrijeme tek dolazi. Mlađi uzrasti bili su puno uspješniji, a najuspješniji su bili kadeti koji nemaju ni jedan poraz u sezoni. Fuš je u izvješću spomenuo i organizaciju Škole košarke te tradicionalni 17. Streetball turnir koji već tri godine nosi naziv Memorijalni turnir Bojan Zvošec.

Zahvalio je igračima, trenerima (Goran Munka, Rudolf Balog i Roberto Ujlaki) i svima koji su na bilo koji način pomogli u radu kluba. Posebna zahvala izrečena je sponzorima: Općini Kotoriba, Međimurje plinu, jednoj renomiranoj kotoripskoj tvrtki koja želi biti anonimna, firmi Virgo za kupnju pehara i vatrogascima Kotoribe koji su im za odlazak na gostovanja ustupili kombi vozilo.

– Svaka čast novom vodstvu na hrabrosti što preuzimaju nove obaveze. Zbog političkih  podmetanja ostali ste bez vlasti, a svojim ste radom i zalaganjem uspjeli održati klub u svim segmentima i na tome vam čestitam – poručio je košarkašima načelnik Kotoribe Ljubomir Grgec.

Članovi KK Kotoriba i gosti minutom šutnje odali su počast svojim članovima koji su ih prerano napustili: Bojanu Zvošecu, Zvonku Sabolu i Josipu Lukši.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije