Pobjede Međimurja, Poleta i Nedelišća, Čakovec solidan unatoč porazu

U 3. HNL Sjever Međimurje i Nedelišće osvojili su tri boda kao i Polet u međimurskom ogledu kod Mladosti, Rudar i Čakovec poraženi su kod kuće, a Graničar Kotoriba u gostima.

U Ludbregu je Međimurje pobijedilo Podravinu 2:1 pred 250 gledatelja na krilima dva gola iz prvog poluvremena. Čakovečki strijelci bili su Puclin u 13. minuti i Dodlek u 16. minuti. Podravci su uspjeli zabiti dvije minute prije kraja susreta.

U međimurskom srazu Mladost Prelog je poražena od Poleta 1:2.  Autogolom Srake gosti su poveli u 31. minuti, a Sabol vraća na 1:1 u 35. minuti iz kaznenog udarca. Mladost u 64. minuti ostaje bez Vlaha zbog crvenog kartona. Igrača više koristi Polet preko Turka koji zabija u 85. minuti. U 88. minuti isključen je i drugi domaći igrač, crveni karton je zaradio Sabol.

U međimurskom ogledu Polet je bio bolji od Mladosti iz Preloga

Nedelišće je s jednim golom u svakom poluvremenu pred 300 gledatelja pobijedilo Slatinu 2:0. Za našu ekipu sretne su bile posljednje minute jer je za 1:0 zabio Marčec u 44. minuti i za 2:0 Cindrić u 90. minuti.

Slavlje Manulea Marčeca, strijelca prvog gola za Nedelišće

Rudar je poražen kod kuće od Koprivnice 1:3 pred 300 gledatelja. Rudar se dobro držao prvu polovicu prvog poluvremena da bi tada na brzinu potonuo primivši tri gola od 24. do 32. minute. Za Rudar je počasni gol zabio Čalopa u 64. minuti. Trener Rudara Josip Filipan nije dočekao kraj susreta na klupi jer je isključen u 82. minuti zbog komentiranja i vrijeđanja sudaca, kako je naveo delegat.

Čakovec je poražen od Bjelovara 1:6. Čakovčani su u susret krenuli s 11 igrača, a na poluvremenu je trener Josip Zbiljski obavio dvije izmjene. Prvi dio susreta završio je 0:4, a u nastavku su gosti zabili još dva gola. Uspio je zabiti i Čakovec u 84. minuti, a strijelac je bio Denis Vico. Čakovec je dosta golova primio nakon nespretnosti svog vratara.

Čakovec je solidno izgledao protiv Bjelovara

Graničar iz Kotoribe poražen je kod Virovitice 2:1. Domaćin je poveo na kraju prvog poluvremena golom iz kaznenog udarca. Desetak minuta prije kraja domaćin vodi 2:0, da bi u samoj završnici Kos zabio za Kotoripčane i konačnih 2:1.

3. HNL sjever 20. kolo: Mladost Prelog – Polet 1:2, Rudar – Koprivnica 1:3, Nedelišće – Slatina 2:0, Čakovec – Bjelovar 1:6, Virovitica – Graničar 2:1, Podravina – Međimurje 1:2.

Centrometalu derbi protiv Čukovca

U 1. ŽNL u derbiju kola Centrometal je u Macincu porazio Čukovec 2:1. Domaćin je dobio prvo poluvrijeme 2:0 golovima Marka Zavrtnika i Bojana Bačana. Čukovec je smanjio na 2:1 u drugom poluvremenu u susretu koji je pratilo 200 gledatelja. Sloboda Slakovec i BSK odigrali su 2:2 nakon što su Slakovčani propustili prednost od 2:0 koju su imali na poluvremenu.

Centrometal je u derbiju porazio lidera Čukovca

U 2. ŽNL zapad Bratstvo iz Savske Vesi nastavlja sakupljati bodove. Ovog su puta u Gornjem Kraljevcu pobijedili Napredak 3:1. Poluvrijeme je bilo 1:1.

U 2. ŽNL istok Hodošan je porazio Croatiju 3:1. Ekipa iz Orehovice je povela, domaćin je izjednačio i s 1:1 se odlazi na poluvrijeme. Hodošan u drugom dijelu s dva gola osvaja tri boda.

Počela je i 3. ŽNL zapad s proljetnim dijelom prvenstva. S jednim golom u svakom poluvremenu Donji Koncovčak je porazio Omladinca iz Mačkovca 2:0. Parag je u Preseki poražen od Vučetinca 2:7. Poluvrijeme je bilo 1:4.

1. ŽNL subota Sloboda (S) – BSK 2:2, Centrometal – Čukovec 77 2:1. Nedjelja: Sloga (Č) – BSK /u 10:00 sati/, Dinamo (P) – Omladinac (NSR), Mladost (I) – Pušćine, Mladost (Pal.) – Sokol, Šenkovec – Naprijed, Dinamo (D) – Spartak

2. ŽNL zapad subota Napredak – Bratstvo (SV) 1:3. Nedjelja: Jedinstvo (NSD) – Trnovec, Mali Mihaljevec – Venera, Strahoninec – Međimurec, Bratstvo (J) – Sloboda (M), Jedinstvo (GM) – Zebanec, Plavi (Pek.) – Drava (K), Mura – Hajduk

2. ŽNL istok subota Hodošan – Croatia 3:1. Nedjelja: Graničar (N) – Vidovčan u 10,30 sati, Omladinac (DS) – Dubravčan, Budućnost (P) – Mladost (SM), Kraljevčan 38 – Borac PMP, Trnava – Galeb, Polet (P) – Drava (DM), ČSK – Dubrava

3. ŽNL zapad subota Donji Koncovčak – Omladinac (M) 2:0, Parag – Vučetinec 2:7 /u Preseki/. Nedjelja Dinamo (Ž) – Zasadbreg 77, Mladost (S) – Hajduk (B), Sloga (Š) – Bratstvo (P), Plavi 1975 – Pobjeda

3. ŽNL istok Mladost (D) – Otok, Budućnost (M) – Jadran, Draškovec – Eko, Trnje – Borac (DH). Torpedo i Radnički su slobodni.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije