Brojna ponuda Nacionalnog gimnastičkog centra Aton u Nedelišću

Nacionalni gimnastički centar ATON nudi skup profilaktičkih i regeneracijskih sadržaja, koji su potrebni sportašima u tijeku napornih priprema. Fitness centar ATON opremljen je suvremenim, kompjuteriziranim, izotoničnim spravama postavljenim u klimatiziranom prostoru, što je garancija ugodnog i kvalitetnog vježbanja.

Uz to je svim korisnicima je na raspolaganju i stalni stručni nadzor, stoga vježbajte već od 150,00 kn mjesečno uz različite programe prema individualnim potrebama. Nakon šest uzastopno kupljenih mjesečnih karata, sedma karta je besplatna. Osim fitnessa, u ponudi nudimo i grupni program Cardio pilates (kombinacija matt pilatesa, kardio vježba,pilates s rekvizitima, kružni treninzi,steper…) po cijeni od 160,00 kn mjesečno.

Velika sportska dvorana

U sklopu NGC ATON nalazi se i velika sportska multifunkcionalna dvorana, dimenzija 56 m x 38 m s 1 400 sjedećih mjesta, idealna za rukomet, košarku, odbojku, badminton, mali nogomet, kulturno – umjetničkih i gospodarskih manifestacija. Poslije treninga, nudimo mogućnost opuštanja i regeneracije u sauni i jacuzziu ili piće u Bistrou Aton.

Smještaj

NGC ATON nudi i mogućnost smještaja sportaša, grupa i pojedinaca u okviru samog sportskog centra u suvremeno opremljenim dvokrevetnim i jednokrevetnim sobama već od 200,00 kn po osobi sa uključenim doručkom, ukupnog smještajnog kapaciteta 29 osoba, uz mogućnost smještaja dodatnih 10 osoba na pomoćnim ležajevima. Sobe sadrže tuš i toalet, klima uređaj, TV, telefon,WiF. Dodatne informacije potražite na recepciji ATON-a na broju telefona 040 821 990, na webu www.sgc-aton.hr ili email: info@sgc-aton.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije