Međimurci osvojili šest zlatnih medalja u Gradecu

U Gradecu je održano 2. Državno natjecanje u powerliftingu i bench pressu. Na natjecanju na koje se prijavilo oko 100 dizača iz cijele Hrvatske, sudjelovalo je i šest članova Powerlifting kluba Međimurje koji su osvojili šest prvih mjesta.

Filip Strahija (18)  natjecao se u powerliftingu, kategorija do 66 kg-teen 3 i osvojio je prvo mjesto s podignutih 315 kg. Dario Horvat (25)  natjecao se u powerliftingu i bench pressu,kategorija do 93 kg- open i osvojio je dva prva mjesta sa podignutih 490 i 132.5 kg.
Petar Francki (25)  na natjecanju je zadobio povredu ramena i morao je odustati od daljnjeg natjecanja.

Davor Vidović (28)  natjecao se u bench pressu,kategorija do 83 kg-open i osvojio je prvo mjesto s podignutih 155 kg. Goran Karamarković (35)  natjecao se u bench pressu, kategorija do 83 kg-open i osvojio je prvo mjesto sa podignutih 135 kg. Ivan Lesjak (56)  natjecao se u bench pressu,kategorija do 83 kg-master 2 i osvojio je prvo mjesto sa podignutih 100 kg.

Naš  Ivan Lesjak bio je najstariji dizač na natjecanju, a to je samo dokaz da za taj sport nisu bitne godine, već treba imati sportsko srce. Nažalost, ostatak članova nije bio u mogućnosti odraditi pripreme za natjecanje zbog manjka financijskih sredstava. Međutim, rezultat koji su članovi kluba postigli je jako dobar na državnoj razini i nadaju se da će imati financijskih sredstava za poneko natjecanje i izvan Lijepe naše gdje će moći na jednoj višoj razini pokazati svoju snagu i znanje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije