Ivan Dominić – Đoni smijenjen u NK Dinamu iz Domašinca

Trenerski kruh je, kažu, kruh sa sedam kora, a treneri potrošna roba koju se može zamijeniti i kada za to ima ali i kada nema razloga. Najbolji primjer toj tezi je i smjena Ivana Domića Đonija donedavnog trenera NK Dinama iz Domašinca koji je nakon nedjeljne pobjede u Belici već u ponedjeljak smijenjen.

O razlozima smijene nam je rekao: “Poznato je da nikome ne dam da mi se miješa u sastav ekipe tako je bilo i u Dinamu gdje sam bio izložen pritiscima da pojedini igrači moraju igrati, iako nemaju potrebnu kvalitetu, a ja sam uvijek stavljao samo najbolje. To se nije svidjelo sportskom direktoru čijeg sam sina uvrstio u nedjelju u prvu momčad, ali mi je na utakmicu kasnio deset minuta te sam morao promijeniti početnu jedanaestoricu i staviti ga na klupu.

U utorak ujutro me je nazvao te mi je rekao da se naša suradnja više ne može nastaviti. Svi igrači su mi iskazali veliku podršku jer znaju da sam u pravu i da smjenu nisam zaslužio.”

Toliko od Đonija, dok iz Dinama nisu željeli komentirati smjenu. Uspjeli smo saznati neslužbenu verziju da nisu bili zadovoljni Dominićem jer njihovi mladi igrači koji su im budućnost kluba su zapostavljeni jer dobivaju premalu minutažu umjesto da sada kada je prilika za to s obzirom na vrlo dobar plasman što više igraju i steknu što više iskustva za narednu sezonu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije